Ingredienser

2 skiver torsk af mellemstørrelse
1 rød peberfrugt , skåret i ca. 2 cm tykke
2 spsk. citronsaft
½ lille løg i tynde skiver
2 ½ dl champignon i tynde skiver
2 spsk. smør
½ lille courgette, skåret i skiver

Fremgangsmåde

Riv 2 store stykker bagepapir af og fold dem midt over, så du får 2 kvadrater på ca. 30 cm. Læg 1 torskeskive på hver, dryp med det halve af citronsaften og fordel halvdelen af grønsagerne ovenpå. Læg 1 spsk. smør øverst, drys tørret estragon og peber og luk pakken tæt.

Lav den anden pakke på samme måde. Læg pakkerne ved siden af hinanden i et fad og bag dem i ovnen ca. 15 min. på 175 grader, eller til fisken er hvid og fast og grønsagerne møre. Klip et hak i hver pakke ved serveringen og riv papiret op.