Ingredienser
2 skiver torsk af mellemstørrelse
1 rød peberfrugt , skåret i ca. 2 cm tykke
2 spsk. citronsaft
½ lille løg i tynde skiver
2 ½ dl champignon i tynde skiver
2 spsk. smør
½ lille courgette, skåret i skiver
Fremgangsmåde
Riv 2 store stykker bagepapir af og fold dem midt over, så du får 2 kvadrater på ca. 30 cm. Læg 1 torskeskive på hver, dryp med det halve af citronsaften og fordel halvdelen af grønsagerne ovenpå. Læg 1 spsk. smør øverst, drys tørret estragon og peber og luk pakken tæt.
Lav den anden pakke på samme måde. Læg pakkerne ved siden af hinanden i et fad og bag dem i ovnen ca. 15 min. på 175 grader, eller til fisken er hvid og fast og grønsagerne møre. Klip et hak i hver pakke ved serveringen og riv papiret op.
Valeria Lima
Cand.scient i idræt, internationalt certificeret Holistic Health Practitioner specialiseret i evolutionær ernæring, funktionel træning og funktionel medicin. Forfatter og blogger. Gennem sin praksis, artikler, bøger og workshops faciliterer Valeria Lima individuelle livsstilsændringer med fokus på ernæring, træning og andre livsstilsfaktorer, der påvirker vores sundhed og velvære.