10 TING DU SKAL VIDE OM MIT FIRMA

1.
Det er ikke kun et arbejde – det er også en passion

Valeria Lima.dk er bygget op omkring min passion. Min passion for mennesker, videnskab og uddannelse. Som menneske er jeg passioneret, legende og dybt engageret i det, jeg laver.

2.
Jeg er på en mission

Jeg vil give dig viden, som du kan stole på og lige netop de redskaber, du skal bruge for at holde dig sund, blive rask eller føle dig godt tilpas i din krop. I min tilgang til din sundhed og dit træningsforløb bygger jeg bro mellem traditionel lærdom og moderne videnskab.

3.
Jeg har en drøm

Min drøm er at uddanne og opkvalificere så mange så muligt med viden og redskaber, så de selv er i stand til at blive eller at forblive sund – og tilmed kan hjælpe andre med at blive det.

4.
Jeg har en metode

Jeg forfølger min mission ved at uddanne og opkvalificere mine klienter gennem produkter, ydelser og events, som udvider deres bevidsthed om egne sundhedsmuligheder.

5.
Vejen til din sundhed er ikke en ’one way street’

Derfor søger jeg viden fra antropologien, biologien, funktionel medicin og andre discipliner, som har et holistisk perspektiv på vejen til ægte sundhed.

6.
Det evolutionære perspektiv er mit holdepunkt som coach

Det evolutionære perspektiv handler ikke om at genskabe fortiden. Det handler om at finde svar i vores evolutionære fortid og om at bruge disse informationer til at berige vores moderne livsstil. Målet er at få kroppen til at fungere ligeså optimalt, som den er skabt til: Mod længere levetid, styrket velvære og mindre sygdom.

7.
Jeg gør intet halvhjertet

Jeg giver mig altid 100 procent – og mere til! Og jeg sætter en ære i at overgå dine forventninger.

8.
Jeg sælger dét, som virker

Jeg er stolt af at udvikle og sælge nogle af de bedste sundhedsprogrammer på markedet. Mit mål er at få hver eneste kunde til at opleve ekstraordinær stor tilfredshed, ligesom de med mig som rådgiver og coach får et menneske på sidelinjen, som oprigtigt ønsker det bedste for dem – også på den lange bane.

9.
99 procent af det, du får af mig, er gratis

Via min blog sørger jeg for at berige dig med en helt masse gratis og evidensbaseret viden til gavn for dig og din sundhed. Bloggen er fri for reklamer, og jeg er personlig afsender af alle indlæg.

10.
Jeg har din ryg!

Du kan trygt stole på mine anbefalinger – og jeg anbefaler kun det, jeg oprigtigt selv tror på. Jeg tjener ikke penge på at sælge andres programmer eller forløb – og kommer heller ikke til det i fremtiden.

SENESTE NYT

Forlad ikke uden at blive en VL Insider!

Indtast din e-mail for at blive en del af Valeria Lima’s verden og få bedst information om sundhed, træning, mad og livsstil… leveret direkte til din indbakke.

* Ved at udfylde denne formular tilmelder du dig for at modtage vores e-mails og kan til enhver tid afmelde dig.