TRÆNING

At komme i form er målet.
Bevægelse er metoden.
Bevægelse er en fundamental del af vores arv. Når vi bevæger os godt, skaber det styrke, sundhed, energi og glæde.

MIN METODE: FUNKTIONEL TRÆNING

Kodeordet bag min træningsfilosofi er bevægelse. Når vi bevæger os godt, skaber det styrke, sundhed, energi og glæde. Dine bevægelser fortæller derfor meget om, hvem du er, og hvor du er i dit liv.

Min træningsmetode er baseret på funktionel træning og funktionel rehabilitering. Desto mindre funktionel du er, desto mere hæmmet vil dit bevægelsesmønster være. Kort sagt, hvis din krop ikke er funktionel, er du begrænset i praksis i alt fra high performance-træning til almindelige gøremål.

Målet er at træne hele kroppen frem for isolerede muskelgrupper. Derfor benyttes egen kropsvægt, frie vægte, kettlebelts og kabler i stedet for maskiner.

ALT STARTER MED DIG: INDIVIDUEL KROPSANALYSE

Vores fælles udgangspunkt er en meget detaljeret kropsanalyse med fokus på bl.a. muskelbalance, kernestabilitet, styrke, kropsholdning og bevægelsesmønster. Dine data og dine personlige mål danner basis for et individuelt træningsprogram.

HVAD FÅR DU UD AF TRÆNINGEN?

Du får mobilitet, stabilitet og grundstyrke, som gør dig i stand til at bevæge dig bedre og mere ubesværet, end du nogensinde før har gjort og med langt mindre risiko for skader. Derudover kommer du til at se fantastisk ud! Du bliver trænet, stram og fit.

HVORDAN HAR DU LYST TIL AT TRÆNE?

TRÆNING I MINDRE GRUPPER

Small Group Personal Training (SGPT) er en unik tilgang til træning i små grupper kombineret med et personligt træningsformat. I gruppetræningen får man dynamik, tempo og fællesskab. I den personlige træning får man den skræddersyede individuelle kvalitet.

Læs mere om SBPT holdene her

ÈN-TIL-ÈN TRÆNING

Har du særlige udfordringer, vil du gerne sikre det individuelle fokus, mangler du én, der kan holde dig til ilden, eller har du bare ikke lyst til at være en del af et hold? Jeg kan tilbyde dig én-til-én træning, hvor vi med udgangspunkt i din krop, din livsstil og din tid laver et individuelt træningsforløb, der passer præcist til dine ønsker og behov.

Læs mere om én-til-én træning

TRÆN SELV

Jeg kan designe et individuelt program ude fra dine personlige mål. Programmet gør dig i stand til at træne, når du er hjemme, i træningscentret eller på farten.

Læs mere om programlægning

ONLINE TRÆNING

Brug LIVE online træning  derhjemme, i sommerhuset, på arbejdet eller på farten.. Så, uanset hvor du befinder dig i verden, kan du være med til en live træning!

 

Læs mere om Online træning her

DYK DYBERE NED I MIN VERDEN – LÆS MERE NEDENFOR