Dette er en opskrift imod forkølelse som jeg har arvet fra min mormor og som består af te af lime/citron, ingefær hvidløg og honning. Ingefær er anti- bakteriel og hjælper mod kvalme. Citron er en god og naturlig kilde til vitamin C og har en beroligende effekt på halsbetændelse – især når det kombineres med honning. Honning er gennem tiden blevet æret som en perfekt hoste middel (Vigtig bemærkning: aldrig at give honning til børn under 1 – års alderen.). Frisk hvidløg er anti-bakteriel.  Drik teen og gå på hovedet i seng. Du kan også variere teen og tilsætte en knivspids cayenne peber (for at løsne slim) eller komme andre lindrende krydderier i som f.eks. kanel eller nelliker.

Te med ingefær, honning, citron og hvidløg
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 citron
  2. 3 dl vand
  3. 5 cm ingefær
  4. 1 fed presset hvidløg
Instructions
  1. Kom en hel citron skåret i fire både i en gryde fyldt med 3 dl kogende vand. Tilsæt ca. 5 cm frisk ingefær. Lad blandingen koge op i 1 minuts tid. Tag det af varmen og lad det hvile i 10 min. 1 fed presset hvidløg blandes i sammen med 1 spsk. honning.
Notes
  1. Du kan også variere teen og tilsætte en knivspids cayenne peber (for at løsne slim) eller komme andre lindrende krydderier i som f.eks. kanel eller nelliker.
Valeria Lima https://valerialima.dk/

Valeria Lima

Cand.scient i idræt, internationalt certificeret Holistic Health Practitioner specialiseret i evolutionær ernæring, funktionel træning og funktionel medicin. Forfatter og blogger. Gennem sin praksis, artikler, bøger og workshops faciliterer Valeria Lima individuelle livsstilsændringer med fokus på ernæring, træning og andre livsstilsfaktorer, der påvirker vores sundhed og velvære.

All author posts

Privacy Preference Center