Squash pandekager
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 spsk kokosfibermel
  2. 3 æg
  3. havsalt og peber
  4. 2 kopper revet squash
  5. kokosolie eller bacon fedt
Instructions
  1. Bland kokosfibermelet og æggene sammen.
  2. Tilfør den revet squash, havsalt og peber i kokosfiberdejen.
  3. Brug en stor støbejernsstegepande over medium-lav varme og kom lidt kokosolie eller bacon fedt på panden. Lav nogle klatter ud af dejen, i den ønskede størrelse, og fordel det på panden.
  4. Jeg lavede mine temmelig store, de var ca. 20-25 cm i diameter og stegte dem en ad gangen, men du kan også lave dem små og stege dem på panden 3-4 stk ad gangen.
  5. Pandekagerne serveres varme eller ved stuetemperatur / ”on-the-go” eller alene. De smager også rigtig godt hvis man blander pølse, kylling eller bacon i dejen inden man steger dem.
Valeria Lima https://valerialima.dk/