Squash pandekager
2014-06-03 14:10:05
Ingredients
- 1 spsk kokosfibermel
- 3 æg
- havsalt og peber
- 2 kopper revet squash
- kokosolie eller bacon fedt
Instructions
- Bland kokosfibermelet og æggene sammen.
- Tilfør den revet squash, havsalt og peber i kokosfiberdejen.
- Brug en stor støbejernsstegepande over medium-lav varme og kom lidt kokosolie eller bacon fedt på panden. Lav nogle klatter ud af dejen, i den ønskede størrelse, og fordel det på panden.
- Jeg lavede mine temmelig store, de var ca. 20-25 cm i diameter og stegte dem en ad gangen, men du kan også lave dem små og stege dem på panden 3-4 stk ad gangen.
- Pandekagerne serveres varme eller ved stuetemperatur / ”on-the-go” eller alene. De smager også rigtig godt hvis man blander pølse, kylling eller bacon i dejen inden man steger dem.
Valeria Lima https://valerialima.dk/
Valeria Lima
Cand.scient i idræt, internationalt certificeret Holistic Health Practitioner specialiseret i evolutionær ernæring, funktionel træning og funktionel medicin. Forfatter og blogger. Gennem sin praksis, artikler, bøger og workshops faciliterer Valeria Lima individuelle livsstilsændringer med fokus på ernæring, træning og andre livsstilsfaktorer, der påvirker vores sundhed og velvære.