Palæo rugbrød
2015-04-09 12:35:48
Ingredients
- 100 gram (hele) mandler
- 100 gram sesamfrø
- 100 gram hørfrø
- 100 gram græskarkerner
- 100 gram solsikkekerner
- 100 gram hasselnødder
- 1 dl olivenolie /eller 1 dl vand
- 2 tsk himalaya salt
- 5 æg
Instructions
- Tænd ovnen på 160 °C
- Hak mandlerne groft. Hæld dem i en skål sammen med de øvrige frø og kerner.
- Rør olie/vand og salt i, derefter æggene i, et ad gangen.
- Hæld dejen i en smurt rugbrødforms og bag brødet i ca. 60 minutter. (160 °C)
- Tag dit brød ud af formen og lad det dampe af før du skærer i det.
Notes
- Tip: Opskriften kan varieres med forskellige slags nødder og frø. Du behøver ikke hakke noget, det er fint bare at rører det hele sammen og ind i ovnen.
Andre nødder som du kan bruge
- •Cashewnødder + pinjekerner
- •Macadamia + mandler
- •Valnødder (½ kop) + macadamia (1 ½ kop)
By Valeria Lima
Valeria Lima https://valerialima.dk/
Valeria Lima
Cand.scient i idræt, internationalt certificeret Holistic Health Practitioner specialiseret i evolutionær ernæring, funktionel træning og funktionel medicin. Forfatter og blogger. Gennem sin praksis, artikler, bøger og workshops faciliterer Valeria Lima individuelle livsstilsændringer med fokus på ernæring, træning og andre livsstilsfaktorer, der påvirker vores sundhed og velvære.