Palæo rugbrød
Write a review
Print
Ingredients
  1. 100 gram (hele) mandler
  2. 100 gram sesamfrø
  3. 100 gram hørfrø
  4. 100 gram græskarkerner
  5. 100 gram solsikkekerner
  6. 100 gram hasselnødder
  7. 1 dl olivenolie /eller 1 dl vand
  8. 2 tsk himalaya salt
  9. 5 æg
Instructions
  1. Tænd ovnen på 160 °C
  2. Hak mandlerne groft. Hæld dem i en skål sammen med de øvrige frø og kerner.
  3. Rør olie/vand og salt i, derefter æggene i, et ad gangen.
  4. Hæld dejen i en smurt rugbrødforms og bag brødet i ca. 60 minutter. (160 °C)
  5. Tag dit brød ud af formen og lad det dampe af før du skærer i det.
Notes
  1. Tip: Opskriften kan varieres med forskellige slags nødder og frø. Du behøver ikke hakke noget, det er fint bare at rører det hele sammen og ind i ovnen.
Andre nødder som du kan bruge
  1. •Cashewnødder + pinjekerner
  2. •Macadamia + mandler
  3. •Valnødder (½ kop) + macadamia (1 ½ kop)
Valeria Lima https://valerialima.dk/