Lakse Frikadeller
2015-03-04 10:49:39
Ingredients
- 250 g laks filet, kogt og afkølet
- 1/2 kop mandelmel eller kokosmel
- 1 mellemstort løg, hakket
- 1 fed hvidløg, hakket
- 1/4 frisk dild, hakket
- 2 æg
- 1/4 kop af revet sød kartoffel eller 1/4 kop kogt almindelig kartoffel
- peber
- kokosolie
Instructions
- Laksen flækkes i en mellemstor skål.
- Bland det med æg, hvidløg, mandelmel, søde kartofler, løg, hvidløg, dild og peber.
- Varm olien i en mellemstor stegepande over mellemvarme.
- Steg frikadellerne i omkring 3-5 minutter på hver side, indtil let gyldent.
By valeria Lima
Valeria Lima https://valerialima.dk/
Valeria Lima
Cand.scient i idræt, internationalt certificeret Holistic Health Practitioner specialiseret i evolutionær ernæring, funktionel træning og funktionel medicin. Forfatter og blogger. Gennem sin praksis, artikler, bøger og workshops faciliterer Valeria Lima individuelle livsstilsændringer med fokus på ernæring, træning og andre livsstilsfaktorer, der påvirker vores sundhed og velvære.