![](https://valerialima.dk/temp/wp-content/uploads/2014/06/temp-korn-fri-mini-pizza-butternut-squash-pizza-1-100x100.jpg)
Korn fri mini pizza
2014-06-03 15:02:26
![](https://valerialima.dk/temp/wp-content/uploads/2014/06/temp-korn-fri-mini-pizza-butternut-squash-pizza-1-100x100.jpg)
Ingredients
- 1 stor Butternutsquash
- Tomatsauce
- Rå cheddar eller mozzarella
- Basilikum, svampe, bacon, osv alt det fyld du har lyst til.
- Kokosolie eller smør til stegning
Instructions
- Skræl squashen. Begynd ved den smalle ende af squashen, og skær den i 0.5 cm tykke stykker (stop når squashen bliver hul i midten).
- Riv osten og forbered den fyld som du planlægger at bruge.
- Tænd ovnen på ca. 200 grader C i alm. ovn.
- Beklæd en bageplade med bagepapir. Smør papiret og placer squashstykkerne på den. Bagetid er ca. 30-35 min. Hold øje med det undervejs. Hvis kanterne ser lidt brunet ude kan du vende skiverne så varmen bliver jævnt fordelt . Når skiverne er næsten færdige, fordel lidt tomatsauce og ost over hver squashcirkel. Tilføj alle de andre toppings og bag videre til osten er smeltet.
Valeria Lima https://valerialima.dk/
Valeria Lima
Cand.scient i idræt, internationalt certificeret Holistic Health Practitioner specialiseret i evolutionær ernæring, funktionel træning og funktionel medicin. Forfatter og blogger. Gennem sin praksis, artikler, bøger og workshops faciliterer Valeria Lima individuelle livsstilsændringer med fokus på ernæring, træning og andre livsstilsfaktorer, der påvirker vores sundhed og velvære.