Banan-kokos-chia budding
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 moden banan
  2. 1/4 kop kokosmælk
  3. 2 spsk chiafrø
  4. Stænk vanilje, valgfri
Instructions
  1. Bland banan og kokosmælk i en foodprocessor eller blender indtil massen er jævn.
  2. Tilsæt chiafrø og ”puls” et par gange for at blandingen bliver jævn.
  3. Hæld blandingen i en beholder og køl den ned en times tid i køleskabet før servering.
  4. Server den ren eller med banan og kanel på.
Notes
  1. Når chiafrø kommes i væske, svulmer de op og gør væsken fast og geléagtig. Prøv f.eks. at lave ’chia-grød’ ved at blande 1 spsk. chiafrø med 1 dl kokosmælk og lade det stå i køleskabet i min. 2 timer. Det er sundt og smager fremragende med frugt og nødder på toppen.
Valeria Lima https://valerialima.dk/

Valeria Lima

Cand.scient i idræt, internationalt certificeret Holistic Health Practitioner specialiseret i evolutionær ernæring, funktionel træning og funktionel medicin. Forfatter og blogger. Gennem sin praksis, artikler, bøger og workshops faciliterer Valeria Lima individuelle livsstilsændringer med fokus på ernæring, træning og andre livsstilsfaktorer, der påvirker vores sundhed og velvære.

All author posts

Privacy Preference Center