
Bolognese med kål og rodfrugter (palæo-spaghetti)
2014-06-03 15:11:45

Opskriften er til 6-8 personer. Gem resterne og spis dem næste dag eller kom dem i fryseren. Bolognesen bliver kun bedre og bedre med tiden.
Print
Ingredients
- 2 spsk olivenolie
- 500 g hakket oksekød
- 200 g rødbeder, revne
- 200 g pastinakker, revne
- 200 g gulerødder, revne
- 200 g løg, finthakkede
- 3 fed hvidløg, finthakket
- ½ l hakkede tomater, friske eller fra glas, alternativt flåede og hakkede dåsetomater
- 2-3 spsk æbleeddike
- Salt og peber
- 1/2 hvidkål eller 1 spidskål
- Revet parmesan og grofthakket basilikum til servering
Instructions
- Sauter oksekødet i olien. Efter ca. 5 min. tilføjes alle grøntsagerne samt hvidløg og tomat. Bring bolognesen i kog og lad den simre i ½ time. Smag til med salt, peber og æbleeddike.
- Skær kålen i millimetertynde strimler og kog den i en smule vand med salt ca. 2 min.
- Server bolognesen på hvidkålen, riv parmesan ud over og drys med
- basilikum.
Valeria Lima https://valerialima.dk/
God opskrift, men er det hvidkål man ser på billedet. Det ligner mere agurkestrimler!
Hej Helle, tak. Hvad du ser på billede er squash (grøn). Men du kan lave den her opskrifter med squash (gul; grøn), gulerod,kål osv.Man skal bare have en mandolinjern.