Spicy Kalkunfrikadelle
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 pakke hakket kalkunkød
  2. 1 tsk chipotle pulver (røget chili)
  3. 1-2 fed hvidløg, hakket fint
  4. 1 spsk dijon sennep
  5. 1 spsk tørret koriander
  6. 1 æg
  7. 2 spsk frisk revet parmesan
  8. 1-2 hele limefrugter
  9. 1 spsk avocadoolie ( eller olivenolie)
  10. salt og peber efter smag
Instructions
  1. Slå ægget ud i en skål og pisk det godt sammen.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne, undtagen avocadoolie og halvdelen af limesaften, bland det godt sammen.
  3. Hæld avokadoolie i en stegepande og varm det op.
  4. Form kødet til små golfbolde eller større, og stil hver enkelt kødbolle til side på en tallerken, indtil du ikke har mere kød som skal formes.
  5. Du kommer forsigtigt kødbollerne på panden – én af gangen. Og brun dem over mellemhøj varme. De steges til de er gennemstegte.
  6. Pres resten af limen over de stegte frikadeller og drys med lidt ekstra røget chili pulver over hver enkelt kødbolle.
  7. Nu er de klar til at blive serveret.
Valeria Lima https://valerialima.dk/