Rødspætte i papilotte med forårsgrønt og kryddersmør på vilde urter
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 100 g smør
  2. 25 g ramsløg (kan erstattes af 1 fed hvidløg)
  3. 25 g skvaderkål (kan erstattes af persille)
  4. 10 radiser
  5. 6 små gulerødder
  6. 2 rødspættefileter a ca. 100 g
  7. 2 stk bagepapir
  8. Madsnor
  9. kogte kartofler til servering
Instructions
  1. Rør alle ingredienserne til kryddersmør sammen. Rul madfilm om halvdelen af kryddersmøret, og læg det på køl. Den anden halvdel kan blot blive i skålen - den skal bruges om lidt.
  2. Gør radiser, gulerødder og forårsløg i stand, og halvér dem. Fordel grøntsagerne på bagepapirstykkerne. Læg et stykke fisk oven på hver. Fordel halvdelen af kryddersmørret oven på de 2 stykker fisk. Fold bagepapiret sammen omkring herlighederne. Sørg for, at kanterne er lukket godt til. Bind madsnor omkring som en lille pakke.
  3. Mag pakkerne ved 200 grader ca 20 min. Kig ind til fisk og grønsagern undervejs, og giv dem lidt længere til, hvis de ikke er helt klar.
  4. Servér fiskene sammen med friskkogte kartofler vendt med resten af kryddersmørret.
Valeria Lima https://valerialima.dk/