1. Marys olieblanding
2014-05-29 18:24:01
Denne olieblanding kan bruges i salatdressinger, mayonnaise og til madlavning. I salater giver olieblandingen alle fordelene ved kokosolie og uden den stærke smag af olivenolie. I mayonnaise giver den fasthed ved nedkølning, og ved stegning brænder den ikke. Sørg altid for at bruge en koldpresset sesamolie, da de meget høje temperaturer, der anvendes under behandling af almindelig sesamolie ødelægger oliens unikke beskyttende antioxidanter.
Ingredients
- 1 kop (smeltet) kokosolie
- 1 kop koldpresset sesamolie
- 1 kop ekstra jomfruolivenolie
Instructions
- Bland alle ingredienser sammen i en krukke. Luk den stramt til og opbevar den ved stuetemperatur.
By Dr. Mary Enig
Valeria Lima https://valerialima.dk/
Valeria Lima
Cand.scient i idræt, internationalt certificeret Holistic Health Practitioner specialiseret i evolutionær ernæring, funktionel træning og funktionel medicin. Forfatter og blogger. Gennem sin praksis, artikler, bøger og workshops faciliterer Valeria Lima individuelle livsstilsændringer med fokus på ernæring, træning og andre livsstilsfaktorer, der påvirker vores sundhed og velvære.