HvidløgsBlomkålsMos "kartoffelmos"
2015-04-10 10:22:35
Ingredients
- 1 stort blomkålshoved
- 5 store fed hvidløg
- Salt
- 2 spsk. smør
- ¼ tsk. friskkværnet muskatnød
- Friskkværnet sort peber
Instructions
- Skær blomkål og hvidløg i grove tern og kog dem i vand i ca. 8 minutters tid.
- Hæld kogevandet fra. Blend de kogte grøntsager til puré sammen med smørret, muskatnød og evt. lidt af kogevandet til konsistensen passer med en cremet mos.
- Smag til med salt og peber.
By Valeria Lima
Valeria Lima https://valerialima.dk/
Valeria Lima
Cand.scient i idræt, internationalt certificeret Holistic Health Practitioner specialiseret i evolutionær ernæring, funktionel træning og funktionel medicin. Forfatter og blogger. Gennem sin praksis, artikler, bøger og workshops faciliterer Valeria Lima individuelle livsstilsændringer med fokus på ernæring, træning og andre livsstilsfaktorer, der påvirker vores sundhed og velvære.