Blomkåls Tabouleh
Tabouleh er en marokkansk specialtet, som traditionelt laves med bulgur. Her er brugt blomkål i stedet for. Du kan bruge tabouleh fx de steder, hvor du normalt ville have brugt fx ris eller perlebyg.
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1/2 blomkål
  2. 2 store tomater
  3. 1/2 agurk
  4. 1/2 rødløg
  5. 1 stort bdt. bredbladet persille, befriet for stilke og finthakket (150 g inden stilkene pilles af, det er vigtigt at du bruger MEGET persille)
  6. Saften af 1 citron
  7. 3/4 dl olivenolie
  8. Salt og peber
Instructions
  1. Findel blomkålen til en rislignende konsistens på én af følgende måder: Riv på et rivejern, snit fint med en kniv eller nemmest: Blend i en food processor.
  2. Fjern kernerne fra tomaterne og skær dem i fine strimler (brug evt. en brødkniv til at skære tomaterne med).
  3. Skær agurk og rødløg i små tern.
  4. Bland blomkål, tomater, agurk og løg sammen med persille, citron og olivenolie.
  5. Smag til med salt og peber.
Valeria Lima https://valerialima.dk/