Krydret Blomkål
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 stort blomkål
  2. 50 g kokosolie
  3. Salt
  4. 0,6 dl kapers, drænet
  5. 0,6 dl persille, hakket
  6. 2 fed hvidløg, skåret tyndt på længden
  7. 1 tsk Aleppo Peber ( eller chiliflager)
Instructions
  1. Frigør de små blomkålsbuketter omkring stammen.
  2. Opvarm kokosolien i en støbejernspande over mellemvarme. Når olien er godt varm hældes de små blomkålsbuketter over olien sammen med en gavmild omgang salt. Sørg for at der ikke er for meget blomkål i panden – varmen skal kunne fordeles ligeligt. Så hellere stege blomkålen over et par omgange
  3. Mens blomkålen brunes i stegepande, snittes hvidløget, kapersen måles op og persillen hakkes.
  4. Sørg for regelmæssigt at vende de små buketter, så de bliver gyldne på alle siderne (ca. 8-10 minutter i alt).
  5. Når blomkålen er blevet gyldent, kommes kapers, persille og hvidløg på panden og det steges indtil hvidløget er blevet gyldent.
  6. Til slut drysses Aleppo Peberet og lidt ekstra salt over.
Valeria Lima https://valerialima.dk/