Fennikelsalat med Parmaskinke og Roastbeef
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 lille fennikelknold
  2. 1 spsk. Hvidevinseddike
  3. Salt
  4. 6 skiver parmaskinke eller roastbeef
  5. 1 bundt Kørvel
  6. lidt peber
Dressing
  1. 1 tsk. Dijonsennep
  2. 3 spsk. Olivenolie
  3. lidt citronsaft
Instructions
  1. Halver fennikelknolden og fjern den hårde stok.
  2. Snit fennikelbladene helt fint, og kom strimlerne op i gryde med vand, så det akkurat lige dækker. Tilsæt lidt eddike og salt, og kog i 2-3 minutter.
  3. Rør dressing sammen, og smag til.
  4. Dryp fennikelstrimlerne godt af, vend dem straks i dressingen, og lad dem trække til de er kolde.
  5. Anret fennikelsalaten i reder af skinke, dryp med den overskydende dressing og pynt med kørvel.
Valeria Lima https://valerialima.dk/