
Fennikelsalat med Parmaskinke og Roastbeef
2015-04-10 10:10:11

Ingredients
- 1 lille fennikelknold
- 1 spsk. Hvidevinseddike
- Salt
- 6 skiver parmaskinke eller roastbeef
- 1 bundt Kørvel
- lidt peber
Dressing
- 1 tsk. Dijonsennep
- 3 spsk. Olivenolie
- lidt citronsaft
Instructions
- Halver fennikelknolden og fjern den hårde stok.
- Snit fennikelbladene helt fint, og kom strimlerne op i gryde med vand, så det akkurat lige dækker. Tilsæt lidt eddike og salt, og kog i 2-3 minutter.
- Rør dressing sammen, og smag til.
- Dryp fennikelstrimlerne godt af, vend dem straks i dressingen, og lad dem trække til de er kolde.
- Anret fennikelsalaten i reder af skinke, dryp med den overskydende dressing og pynt med kørvel.
By Valeria Lima
Valeria Lima https://valerialima.dk/
Valeria Lima
Cand.scient i idræt, internationalt certificeret Holistic Health Practitioner specialiseret i evolutionær ernæring, funktionel træning og funktionel medicin. Forfatter og blogger. Gennem sin praksis, artikler, bøger og workshops faciliterer Valeria Lima individuelle livsstilsændringer med fokus på ernæring, træning og andre livsstilsfaktorer, der påvirker vores sundhed og velvære.