Hvem siger “thumbs up” til hurtig og nem comfort food? Det gør jeg!!!

Butternutsquash Pizza à la ”primal-palæo style” forvandler den traditionelle ”hvede­–raffineret sukkerbombe–version” til en ren bombe af vitaminer, mineraler og fibre. Butternutsquash har en cremet og tilfredsstillende egenskab som hjælper med at opfylde en række forskellige cravings, mens du stadig får sund næring til din krop

Lav denne opskrift hvis du er i gang med at få flere grønsager ind i dine børns kost. Jeg har lavet disse mini pizzaer til min 8 årige søn og hans venner og de ELSKER dem

Skorpen er ikke sprød ligesom de konventionelle pizzaer. Men du får en lækker korn fri pizza skorpe som kan modstå en god omgang ost og sauce. De kan spises med fingrene eller med kniv og gaffel.

Du kan komme hvad som helst på toppen. Og hvis du ikke spiser ost så kan du sagtens toppe den af med bacon, parmaskinke, tomater – din fantasi sætter grænsen.

Her er opskriften

Butternutsquash Pizza
Write a review
Print
Ingredients
 1. 1 stor Butternutsquash
 2. Tomatsauce
 3. Rå cheddar eller mozzarella
 4. Basilikum, svampe, bacon, osv alt det fyld du har lyst til.
 5. Kokosolie eller smør til stegning
Instructions
 1. Skræl squashen. Begynd ved den smalle ende af squashen, og skær den i 0.5 cm tykke stykker (stop når squashen bliver hul i midten).
 2. Riv osten og forbered den fyld som du planlægger at bruge.
 3. Tænd ovnen på ca. 200 grader C i alm. ovn.
 4. Beklæd en bageplade med bagepapir.
 5. Smør papiret og placer squashstykkerne på den.
 6. Bagetid er ca. 30-35 min. Hold øje med det undervejs. Hvis kanterne ser lidt brunet ude kan du vende skiverne så varmen bliver jævnt fordelt .
 7. Når skiverne er næsten færdige, fordel lidt tomatsauce og ost over hver squashcirkel.
 8. Tilføj alle de andre toppings og bag videre til osten er smeltet.
Valeria Lima https://valerialima.dk/