Valeria studio 121105 104Det glæder mig gevaldigt at præsentere min nye hjemmeside for dig.

 Hjemmesiden har fået et nyt frisk udseende og har også fået en brugervenlig navigation. Siden er blevet opdateret med de nyeste informationer om mine ydelser og har fået nye komponenter som en blog, et opskrift indeks og endda også en gratis e-bog.

Mit mål er at skabe en relevant og troværdig formidling af viden og værktøjer, der gør individualiseret og bæredygtig livsstilsforandring muligt – siden er tænkt som stedet hvor du kan søge information og inspiration om evolutionær sundhed og fitness i det 21. Århundrede.

Dette gøres gennem tre hovedkanaler:

Coaching

Kurser

Blog

Jeg håber, at du vil udforske min nye hjemmeside, og at den virker bruger-venlig, ren og lige til at gå til. Mit ønske er, at du for hver gang du besøger siden, finder flere nye muligheder og ny information, som vil give dig nye redskaber i din hverdag.

 Som med så mange nye systemer vil der altid være en indkørselsfase, hvor der lige skal laves nogle små justeringer. Hvis du oplever problemer eller noget falder dig i øjnene så giv mig lige et praj. Det vil være en kæmpe hjælp.

 Husk at hente e-bogen som jeg har lavet til dig. Og hvis du vil glæde mig endnu mere så del hjemmesiden med dine venner. Til slut vil jeg også lige nævne, at du også kan følge mig på Twitter og at Valeria Lima – Evolutionær sundhed og fitness i det 21. Århundrede har fået en ny Facebook side.

 Vi tales ved,

 Valeria