Muslingesuppe med fennikel
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 800 g muslinger
  2. olivenolie
  3. ¾ fennikel, i grove stykker
  4. dildstilke
  5. 1 løg, i både
  6. 2 liter vand
Suppe
  1. muslingebouillonen
  2. 1 dl piskefløde eller 1-2 dl kokosmælk
  3. salt og hvid peber
  4. 200 g hvid fisk
  5. 200 g muslinger
  6. 300 g nye kogte kartofler
  7. ¼ fennikel, fint snittet
  8. plukket dild
  9. evt. citron
Instructions
  1. Skrub alle muslingerne. Kassér åbne muslinger, der ikke lukker sig, når du banker dem let mod bordet (gem en håndfuld, ca. 200 g, i køleskabet, til suppen)
  2. Varm en stor gryde op med lidt olivenolie i.
  3. Sautér fennikel, dildstilke, løg og muslinger i den varme gryde. De skal ikke tage farve og bare sautere i et minut eller to. Hæld vand på, og lad det hele simre i 10 min. Sluk for blusset, og lad bouillonen trække i 10 min. Gentag: simre i 10 min og trække i 10 min. Sigt bouillonen over i en ren gryde, og reducér den til det halve.
  4. Tilsæt fløde eller kokosmælk, og kog i et par minutter. Smag til med salt og peber.
  5. Kom de resterende muslinger i suppen, og giv dem 1 minut. Tilsæt hvid fisk og kartofler i suppen, og lad det varme med, og lad muslingerne åbne sig.
  6. Anret forsigtigt det hele i store skåle med fennikel og dild.
  7. Servér gerne med citronbåde til.
Valeria Lima https://valerialima.dk/

Valeria Lima

Cand.scient i idræt, internationalt certificeret Holistic Health Practitioner specialiseret i evolutionær ernæring, funktionel træning og funktionel medicin. Forfatter og blogger. Gennem sin praksis, artikler, bøger og workshops faciliterer Valeria Lima individuelle livsstilsændringer med fokus på ernæring, træning og andre livsstilsfaktorer, der påvirker vores sundhed og velvære.

All author posts

Privacy Preference Center