Marokkanske squash både
Serves 4
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
40 min
Total Time
50 min
Prep Time
10 min
Cook Time
40 min
Total Time
50 min
Ingredients
  1. 4 mellemstore squash/zucchini
  2. 1/2 spsk oliven olie
  3. 1 fed hvidløg, hakket
  4. 500 g hakket oksekød
  5. 50 g hakket løg
  6. 50 g tomater, skiver
  7. 1 tsk tomatpure
  8. 1 tsk paprika
  9. 1 tsk spidskommen
  10. 1/2 tsk koriander
  11. 1/2 spsk persille
  12. Salt og peber
Instructions
  1. Tænd ovnen på 180°C
  2. Smør en bageform (ca 23x33 cm) godt ind i olie.
  3. Skær squashen midt over på langs, og ved hjælp af en ske, tager du kerner og kød fra så der er ca 0,5 cm tilbage. Behold squashkødet, som du har taget fra.
  4. Smør squashskallen ind I olie. Kom squashskallen i bageformen, og lad det bage i 10 min. Når det har bagt færdigt tager du formen ud af ovnen og lad squashen stå og køle af.
  5. Sæt en stegepande over mellemhøj varme.
  6. Hak squashen, du har taget fra, i tern og bland det I en skål med løg, tomater, tomatpuré, hvidløg og krydderierne. Rør det godt sammen.
  7. Brun kødet i stegepanden indtil det er blevet brunt, i ca. 5 min. Tilsæt blandingen af squash og rør godt rundt mens det steger færdigt, i ca. 5 min.
  8. Fyld squashskålen med blandingen og kom det i ovnen i 20 min
Adapted from What I gather - Blog
Adapted from What I gather - Blog
Valeria Lima https://valerialima.dk/