Suppen her skal laves på en rigtig god bouillon. Her er brugt oksehalesuppe, men man kan også bruge en anden kraftig oksekødssuppe eller en suppe kogt på kylling. Herfra går resten som en leg, når selleri, citronverbena og svampe sørger for masser af sødme, syre og umami.

Oksekødssuppe med svampe, selleri og citronverbena
Serves 2
Suppen her skal laves på en rigtig god bouillon. Her er brugt oksehalesuppe, men man kan også bruge en anden kraftig oksekødssuppe eller en suppe kogt på kylling. Herfra går resten som en leg, når selleri, citronverbena og svampe sørger for masser af sødme, syre og umami.
Write a review
Print
Prep Time
30 min
Cook Time
30 min
Prep Time
30 min
Cook Time
30 min
Ingredients
  1. 1/2 l god oksebouillon
  2. 1-2 knoldselleri
  3. 2 spsk olivenolie
  4. 4 stilke bladselleri
  5. 100 g rørhatte (fx Karl Johan)
  6. 1 fed hvidløg
  7. Salt til tilsmagning
  8. 10 blade citronverbena
Instructions
  1. Skær svampe og selleri i mundrette stykker, vend dem med olivenolie og lidt salt og bag dem i ovnen ved 200 grader i et kvarters tid.
  2. Kog oksebouillonen op og smag den til med revet hvidløg og salt. Hak citronverbenaen let og tilsæt den til suppen sammen med de bagte svampe og selleri samt rå bladselleri i små stykker. Server med det samme
Valeria Lima https://valerialima.dk/