Kålsnacken har konsistens som chips, men er supersunde i sammenligning med dem, man køber i poser.

Kålchips
Serves 6
Write a review
Print
Ingredients
  1. 200 g sortkål eller palmekål (grønkål eller savojkål kan også bruges, men resultatet bliver ikke helt så godt.)
  2. 3 spsk god olivenolie
  3. 2 tsk salt
Instructions
  1. Sæt ovnen på 160 grader. Skyl kålbladene og skær de grove stængler af. Riv/skær bladene i stykker og fordel dem ad flere omgange på bageplader beklædt med bagepapir. Dryp med olivenolie og drys med salt.
  2. Bag kålbladene i 5-10 min. afhængig af type (sortkål skal have ganske kort tid, grønkål lidt længere). Hold øje undervejs, så kålen ikke bliver sort i kanterne. Den skal være sprød, men stadig grøn og frisk at se på.
  3. Smag til med salt og måske et par dråber olie.
Valeria Lima https://valerialima.dk/