Kålsnacken har konsistens som chips, men er supersunde i sammenligning med dem, man køber i poser.

Kålchips
2016-03-01 15:27:14

Serves 6
Ingredients
- 200 g sortkål eller palmekål (grønkål eller savojkål kan også bruges, men resultatet bliver ikke helt så godt.)
- 3 spsk god olivenolie
- 2 tsk salt
Instructions
- Sæt ovnen på 160 grader. Skyl kålbladene og skær de grove stængler af. Riv/skær bladene i stykker og fordel dem ad flere omgange på bageplader beklædt med bagepapir. Dryp med olivenolie og drys med salt.
- Bag kålbladene i 5-10 min. afhængig af type (sortkål skal have ganske kort tid, grønkål lidt længere). Hold øje undervejs, så kålen ikke bliver sort i kanterne. Den skal være sprød, men stadig grøn og frisk at se på.
- Smag til med salt og måske et par dråber olie.
By Mette Helbæk / Foto: Line Thit Klein
Valeria Lima https://valerialima.dk/