Kyllingesuppe
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 god kylling
  2. 2 gulerødder
  3. 3 porrer
  4. 1 helt hvidløg
  5. 5 løg
  6. ¼ knoldselleri
  7. 4 kviste timian
  8. 10 hele peberkorn
  9. 3 laurbærblade
  10. 1 skefuld salt
  11. Stilke fra ½ bundt persille
Instructions
  1. Skær grøntsagerne i grove stykker, del hvidløget i to på den brede led og kom hele molevitten (også de øvrige ingredienser) i gryden sammen med kyllingen. Sæt den over varmen
  2. Når suppen begynder at koge, fjerner du urenheder fra overfladen med en ske
  3. Efter en time er kyllingen færdig og kan tages op af suppen og sættes til afkøling. Resten skal blive ved med at koge så længe som muligt. Hvis du er startet i rigtig god tid, kan du sigte suppen efter 2 timer og lade den koge ind til det halve ved høj varme
  4. Når kyllingen er kølet lidt af, pilles kødet af og skæres/flås i mindre stykker.
  5. Skind og ben kommes tilbage i suppen, som bare koger videre ved god varme
Valeria Lima https://valerialima.dk/