En af de mest almindelig ting, jeg hører fra mine kvindelige klienter og studerende, er:

“Jeg er så træt og udbrændt – puhh jeg føler mig fed og kørt helt ned til sokkeholderne. Jeg føler mig helt ved siden af mig selv.”

Der er udtalelser, der kommer fra kvinder i alle aldre, fra de unge på 25 til de ældre på 75. De er stressede.

I sig selv er stress ikke dårligt. Kortvarig stress er faktisk en hensigtsmæssig og ganske naturlig reaktion på en given belastning. Under normale omstændigheder frigiver din krop en lille bølge af hormonet kortisol, populært kaldet stresshormonet, da stoffet frigives i forbindelse med stress, når kroppen gøres klar til at præstere optimalt. Ideelt set skal denne mekanisme dog kun ske meget sjældent.

Men for mange kvinder forbliver kortisol i kroppen over lang tid. Det videnskabelige udtryk for at være stresset er høj arousal. Problemet opstår, når vi udsættes for langvarigt stress, og stressbelastningen ikke forsvinder. Kortisolbelastningen medfører kronisk stress, acceleret aldring og hormonbalanceforstyrrelser i bl.a. skjoldbruskkirtlen og i de kvindelige hormoner.

Det er baggrunden for, at jeg har udviklet KVINDEKODEN. Formålet med KVINDEKODEN er at hjælpe kvinder med at regulere hormonerne, optimere stofskiftet, booste energien og revatilisere sundheden i ethvert livsstrin.

KVINDEKODEN er 9 ugers trænings-, ernærings- og kosttilskudssprogram, der lærer kvinder, hvordan de skal træne og spise baseret på deres unikke krop, stofskifte og hormontype.

KVINDEKODEN er til kvinder med følgende kendetegn:

 • Du føler dig trættere end du burde være (eller ligefrem udmattet)·    
 • Du har taget på i vægt og ved ikke hvorfor, eller du har svært ved at tabe dig. (især omkring maven
 • Du har problemer med at falde i søvn og føler dig ikke udhvilet, når du så vågner.
 • Du er bange, irritabel eller deprimeret.     
 • Du oplever ‘tågede dage’ med koncentrationsbesvær, bekymringer og glemsomhed.
 • Du har kroniske ledsmerter eller smerter.
 • Du er oppustet, forstoppet eller har fordøjelsesproblemer.
 • Dit hår bliver tyndere eller falder ud.
 • Du er konstant kold eller har kolde hænder og fødder.
 • Dit hår er tørt, din hud er tør eller du er hævet omkring øjnene.
 • Du oplever kraftige eller uregelmæssige menstruationer.

Hvis du tager kontrol over dine hormoner, tager du kontrol over dit liv.

Vores hormoner er grundlaget for rigtig mange af vores sundhedsproblemer, fra acne og eksem, til søvnløshed og udmattelse, til vægtøgning og oppustethed.

I kurset lærer du, hvordan du selv diagnosticerer hormonelle ubalancer og du får min dokumenterede protokol, der vil kunne bringe dine hormoner i deres bedste form.

Hvis du ønsker en ny tilgang til dit helbred, og du gerne vil tilføre dit krop noget godt og føle dig bedre end du kan forestille dig, så tilslut dig KVINDEKODEN.

Kurset starter tirsdag den 24. april, så skynd dig. Tilmeld dig i dag og lad os sammen skabe forandring! Jeg glæder mig rigtig meget til at dele alt, hvad jeg ved, og deltage i denne transformationsproces sammen med dig!

Hav det godt,

Valeria

P.S. Læs om forløbet HER