Karotter med dild, karse og krebs
Serves 2
Kan man få fat i levende krebs er det skønt og ellers kan retten her sagtens serveres i en vegetarisk version.
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 kg levende krebs
  2. 12-16 karotter
  3. 100 g vild karse, græsk karse, strandkål eller rucola
Mayonnaise
  1. 2 æggeblommer
  2. 1 spsk hvidvinseddike
  3. 1 tsk salt
  4. 2-3 dl neutral olie
  5. 1 bundt dild
Instructions
  1. Bring vand i kog i en stor gryde og kog krebsene heri 2-3 minutter. Tag gryden af varmen og lad krebsene trække i vandet til de skal bruges
  2. Damp karotterne møre i vand med salt
Mayonnaise
  1. Pisk æggeblommer, salt og eddike sammen. Tilsæt olien lidt efter lidt til mayonnaisen er blevet fast og hvid
  2. Hak dilden groft og vend den med mayonnaise
  3. Anret krebs, karotter og karse sammen med mayonnaisen og server med det samme
Valeria Lima https://valerialima.dk/