
Karotter med dild, karse og krebs
2016-02-25 13:24:52

Serves 2
Kan man få fat i levende krebs er det skønt og ellers kan retten her sagtens serveres i en vegetarisk version.
Ingredients
- 1 kg levende krebs
- 12-16 karotter
- 100 g vild karse, græsk karse, strandkål eller rucola
Mayonnaise
- 2 æggeblommer
- 1 spsk hvidvinseddike
- 1 tsk salt
- 2-3 dl neutral olie
- 1 bundt dild
Instructions
- Bring vand i kog i en stor gryde og kog krebsene heri 2-3 minutter. Tag gryden af varmen og lad krebsene trække i vandet til de skal bruges
- Damp karotterne møre i vand med salt
Mayonnaise
- Pisk æggeblommer, salt og eddike sammen. Tilsæt olien lidt efter lidt til mayonnaisen er blevet fast og hvid
- Hak dilden groft og vend den med mayonnaise
- Anret krebs, karotter og karse sammen med mayonnaisen og server med det samme
By Mette Helbæk
Valeria Lima https://valerialima.dk/