Grillet spidskål
2016-02-25 13:16:26
Serves 4
Spidskål kan selvfølgelig grilles - og selvfølgelig kan tilberedningen i stedet flyttes inden døre og foregå i ovn på de mindre lune dage.
Ingredients
- 1 stort spidskål eller 2 små
- 50 g (krydder)smør
- 1/2 dl vand
- Evt. timian
- Sølvpapir
Instructions
- Skær spidskålet i 4-8 stykker og læg stykkerne på et stykke sølvpapir.
- Fordel smørret i klatter ud over kålen. Bruges der ikke kryddersmør, tilføjes desuden lidt frisk timian.
- Hæld vandet på og pak sølvpapiret godt sammen omkring kålen.
- Læg sølvpapirpakken på grillen i ca. 1/2 time.
- Server fx med grillet svinekotelet, grillet citron og friskbælgede ærter.
By Mette Helbæk
Valeria Lima https://valerialima.dk/