Går du rundt og spekulerer over hvad du skal finde på af julegaver til én som du holder af?

Hvad med en gave, som nærer dine relationer, opfordrer til nye oplevelser, og giver læringsmuligheder (ud over at de selvfølgelig er virkelig cool og kreative)?

Her nogle gode ideer:

 • Giv en gave der inddrager, som du selv er en del af. Lav en lækker middag til dine forældre, inviter din bedste ven i biffen, tilbyd din søster at i sammen kan ordne rodet i hendes skab, eller tag på et romantisk weekend ophold med din elskede.
   
 • Hjemmelavede gaver er dem som varmer mest (bouillon, kombuchate, sæbe eller et fotoalbum)
   
 • Begræns hvem du giver gaver til – hold dig til de nærmeste og send julekort til resten.
   
 • Spring de fysiske gaver over og donér alle pengene til et godt formål.
   
 • Hjælp en god sags tjeneste f.eks et socialt projekt og involver dine børn. For nogle år siden adopterede jeg en ORANGUTANG sammen med Benjamin. Vi følger stadig vores “lille abe” og nyder hvert øjeblik.
   
 • Slå jeres penge sammen og tag på en uforglemmelig ferie, enten i Julen eller engang i fremtiden.


Flere ideer :

Støtte og opmuntring til én, du elsker. Vi er meget glade og ydmyg af de beretninger, vi hører om og om igen fra folk, der har oplevet varige ændringer i deres helbred, hormoner, vaner og forhold til mad og livsstil efter at have taget ét af vores kurser og forløb.

Kvindekoden forløb – forår 2019 –  Udviklet til kvinder med øje for at optimere stofskiftet, regulere hormoner, booste energien og revitalisere sundheden … I Ethvert Livstrin…

Ernærings- og livsstilscoaching – et individuelt forløb for dig, der gerne vil vide, hvordan du kan optimere dit helbred gennem kost og livsstilsværktøjer.

 

Givet med kærlighed er dette den perfekte julegave, til ham eller hende, som længe har ville i gang, som døjer med smerter i ryg eller nakke, eller som har et sportsligt mål de vil opnå i 2019.
 
SGPT (Small Group Personal Training) er et program hvor tilmeldte får personlig træning i mindre grupper. Målet er at skabe et system, der personliggør hver træningssession med hjælp af de bedste værktøjer for funktionel træning, sport performance, genoptræning og metabolisk træning.

 

Har du stået i kø hos boghandleren i December måned, så er du godt klar over det. De hårde, firkantede pakker er et julegavehit. Her kan du få inspiration til at finde de helt rigtige bøger til dem du holder af. Og de er kun et par klik væk:

Super sunde superfood
Sundt og Simpelt
Sapiens
Kvinde bevæg dig stærk

Husk på, at det handler ikke om hvad du pakker op i denne højtid men om taknemlighed, kærlighed, og glæden ved at være sammen med dem du elsker.
 
Hav det godt !
Valeria