Hvide asparges med rygeost og rejer
2016-03-01 14:28:12
Serves 4
De hvide asparges passer godt sammen med mange ting, men hvorfor ikke servere dem sammen med en anden af de helt store forårsbebudere; rygeosten? Rejerne kan udelades eller erstattes af andet tilbehør som for eksempel røget skinke eller kogt hummer.
Total Time
30 min
Total Time
30 min
Ingredients
- 4-8 asparges pr mand (afhængig af størrelse)
- 500 g søkogte rejer med skal
- 1 lille bundt ramsløg
- 1 lille bundt kørvel
- 200 g rygeost
- 2 dl fløde
- 2-3 spsk citronsaft
- Salt og peber
- Smør til dampning
Instructions
- Skræl aspargeserne hvis det er nødvendigt og skær de nederste par centimeter af
- Pil rejerne og skær ramsløg og kørvel groft
- Rør rygeost, fløde og citron sammen og smag til med salt og peber
- Damp aspargeserne i vand med en god smørklat og lidt salt
- Lad aspargeserne dryppe af på et rent viskestykke og anret det hele på fire tallerkener som vist på billedet
By Mette Helbæk
Valeria Lima https://valerialima.dk/