Glaskål-tzatziki
2016-03-01 14:34:40
Serves 4
Glaskål er sprød og lækker, rå som en hurtig snack, men egner sig også fortrinligt til at blande med mælkeprodukter som rygeost eller creme fraiche til en dressing-agtig salat. Her erstatter den agurk i en græsk tzatziki serveret sammen med en grillet svinebovsteak med stærk sennep.
Prep Time
10 min
Total Time
30 min
Prep Time
10 min
Total Time
30 min
Ingredients
- 400 g græsk yoghurt
- 1-2 fed hvidløg
- 2 glaskål
- 1 spsk. hvidvinseddike
- 1/2 dl. olivenolie (kan udelades)
- Salt og peber
Instructions
- Skræl glaskålen og riv den på et rivejern. Lad den dryppe af i en sigte
- Riv hvidløget og bland alle ingredienser sammen. Smag til med salt og peber
- Server med brød til
By Mette Helbæk
Valeria Lima https://valerialima.dk/