Glaskål-tzatziki
Serves 4
Glaskål er sprød og lækker, rå som en hurtig snack, men egner sig også fortrinligt til at blande med mælkeprodukter som rygeost eller creme fraiche til en dressing-agtig salat. Her erstatter den agurk i en græsk tzatziki serveret sammen med en grillet svinebovsteak med stærk sennep.
Write a review
Print
Prep Time
10 min
Total Time
30 min
Prep Time
10 min
Total Time
30 min
Ingredients
  1. 400 g græsk yoghurt
  2. 1-2 fed hvidløg
  3. 2 glaskål
  4. 1 spsk. hvidvinseddike
  5. 1/2 dl. olivenolie (kan udelades)
  6. Salt og peber
Instructions
  1. Skræl glaskålen og riv den på et rivejern. Lad den dryppe af i en sigte
  2. Riv hvidløget og bland alle ingredienser sammen. Smag til med salt og peber
  3. Server med brød til
Valeria Lima https://valerialima.dk/