Caprese med lufttørret skinke
Serves 4
Caprese er et af de ypperste eksempler fra det italienske køkken på, hvor uhyre velsmagende mad, man kan lave med tre-fire ingredienser af bedste kvalitet. Det er et absolut must, at tomaterne smager rigtig godt.
Write a review
Print
Ingredients
  1. 600 g gode, modne tomater
  2. 1 bøffelmozzarella
  3. 1 håndfuld basilikum
  4. 1 skalotte- eller rødløg
  5. Hvidvinseddike eller citronsaft
  6. Olivenolie
  7. 4-5 stk lufttørret skinke pr person
Instructions
  1. Skær tomaterne i skiver eller passende, mundrette stykker.
  2. Riv bøffelmozzarellaen fra hinanden med fingrene og fordel den over tomaterne. Mozzarella bør ikke skæres, da den så mister sin struktur.
  3. Hak løget fint og drys det ud over tomater og ost sammen med basilikumbladene. Dryp med olivenolie og citron/hvidvinseddike.
  4. Kværn evt. sort peber ud over salaten og server den lækre lufttørret skinke til.
Valeria Lima https://valerialima.dk/