
Bladbedeæggekage med svampe
2016-03-01 15:48:32

Serves 4
Ingredients
- 300 g svampe
- 2 skalotteløg
- 2 fed hvidløg
- 300 g bladbeder, f.eks. sølvbeder
- 25 g smør
- 10 æg
- salt og friskkværnet peber
Instructions
- Rens svampene, og skær dem i mindre stykker.
- Pil løgene, skær i skiver og knus hvidløg.
- Skær bladbederne i tynde strimler.
- Steg løg og svampe gyldne i smør på en slip let-pande. Tilsæt bladbederne, og steg dem ca. 5 min., til de er møre.
- Pisk æggene sammen i en skål og krydr med salt og peber. Hæld æggene ud på panden, og rør godt. Sørg for at røre over hele overfladen af bunden af panden, et par gange. Steg i alt ca. 10 min., til æggekagen er lige netop gennembagt. Servér med brød og evt. salat.
By Mette Helbæk
Valeria Lima https://valerialima.dk/