Bladbedeæggekage med svampe
Serves 4
Write a review
Print
Ingredients
  1. 300 g svampe
  2. 2 skalotteløg
  3. 2 fed hvidløg
  4. 300 g bladbeder, f.eks. sølvbeder
  5. 25 g smør
  6. 10 æg
  7. salt og friskkværnet peber
Instructions
  1. Rens svampene, og skær dem i mindre stykker.
  2. Pil løgene, skær i skiver og knus hvidløg.
  3. Skær bladbederne i tynde strimler.
  4. Steg løg og svampe gyldne i smør på en slip let-pande. Tilsæt bladbederne, og steg dem ca. 5 min., til de er møre.
  5. Pisk æggene sammen i en skål og krydr med salt og peber. Hæld æggene ud på panden, og rør godt. Sørg for at røre over hele overfladen af bunden af panden, et par gange. Steg i alt ca. 10 min., til æggekagen er lige netop gennembagt. Servér med brød og evt. salat.
Valeria Lima https://valerialima.dk/