Humleskud og nye løg med pocherede æg
Serves 2
De unge nye humleskud der vokser hastigt, når varmen igen er i luften i løbet af foråret, er gode som erstatning for asparges.
Write a review
Print
Total Time
15 min
Total Time
15 min
Ingredients
  1. 4 æg
  2. 8 humleskud
  3. 2 nye løg
  4. Eddike
  5. Olivenolie
  6. Salt
  7. Peber
Pocherede æg
  1. Kog ½ l vand op i en gryde.
  2. Tilsæt 2-3 spsk. eddike.
  3. Slå et æg ud i en kop og krydr med salt og peber.
  4. Rør rundt i det næsten kogende vand med en grydeske så der opstår en hvirvel.
  5. Hæld ægget herned og lad hviden samle sig om blommen. Lad ægget pochere i 3 minutter, mens vandet står lige på kogepunktet. Tag det op med en hulske, opbevar i lunkent vand, og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  6. Fortsæt med de resterende æg.
Humleskud
  1. Kog 1 l vand op i en gryde.
  2. Humleskudene koges i ca. 3 minutter.
  3. Anret de pocherede æg på en tallerken med humleskuddene og drys det finthakkede løg udover.
Adapted from Mette Helbæk
Adapted from Mette Helbæk
Valeria Lima https://valerialima.dk/