
Humleskud og nye løg med pocherede æg
2016-02-25 12:56:19

Serves 2
De unge nye humleskud der vokser hastigt, når varmen igen er i luften i løbet af foråret, er gode som erstatning for asparges.
Total Time
15 min
Total Time
15 min
Ingredients
- 4 æg
- 8 humleskud
- 2 nye løg
- Eddike
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Pocherede æg
- Kog ½ l vand op i en gryde.
- Tilsæt 2-3 spsk. eddike.
- Slå et æg ud i en kop og krydr med salt og peber.
- Rør rundt i det næsten kogende vand med en grydeske så der opstår en hvirvel.
- Hæld ægget herned og lad hviden samle sig om blommen. Lad ægget pochere i 3 minutter, mens vandet står lige på kogepunktet. Tag det op med en hulske, opbevar i lunkent vand, og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.
- Fortsæt med de resterende æg.
Humleskud
- Kog 1 l vand op i en gryde.
- Humleskudene koges i ca. 3 minutter.
- Anret de pocherede æg på en tallerken med humleskuddene og drys det finthakkede løg udover.
Adapted from Mette Helbæk
Adapted from Mette Helbæk
Valeria Lima https://valerialima.dk/