Græskarpuré med bagt fisk og grønt på toppen
Serves 4
Græskarpuréen smager lidt sødt og kan erstatte kartoffelmos eller andre former for mos til de fleste retter. Et stegt stykke fisk med græskarpuré og stegte græskar i tern går for eksempel rent hjem hver gang.
Write a review
Print
Total Time
35 min
Total Time
35 min
Ingredients
  1. Ca. 1 kg græskar
  2. 50 g smør
  3. salt og peber
  4. Ca. 2 spsk . æblededdike
  5. 400 g fisk, f.eks. torsk
  6. 2 stængler bladselleri
  7. 1 bakke karse
  8. 1 håndfuld rucola
  9. 2 spsk olivenolie.
Instructions
  1. Skær græskarrene i grove stykker, fjern kun skallen, hvis den er meget tyk, og kom dem op i en gryde. Dæk med vand og kog i ca. 15 min. Mos de kogte græskar sammen med smør og lidt af kogevandet. Smag til med salt, peber og eddike.
  2. Læg fisken på en bageplade med bagepapir på, krydr med salt og peber og bag i ovnen ca. 8 min. ved 200 grader.
  3. Skær bladselleri i tynde skiver og vend med karse og rucola. Kom det grønne på toppen af den bagte fisk, dryp olivenolie over og servér sammen med græskarpuréen.
Valeria Lima https://valerialima.dk/