Æteriske er overalt – i dine yndlings kosmetikprodukter, i duftlys, endda også i vores rengøringsmidler. Og mens disse olier er en kæmpe giftfri tilføjelse til vores personlige hygiejne og parfumeret varer, så er de meget mere end det. Faktisk kan de være en meget effektiv sundhedsbooster.

Æteriske olier er naturlige aromatiske forbindelser udvundet af rødder, frø, bark, stængler, blomster eller frugt af planter eller træer. Slutproduktet er stærkt koncentreret, da det indeholder en plantes mest kraftfulde helbredende forbindelser. Disse terapeutiske forbindelser beskytter planten mod skadedyr, beskytter den mod et hårdt miljø og hjælper det med at tilpasse sig omgivelserne.

For at du kan få et indtryk af hvor koncentreret disse olier er, så tager det ca. 90 kg lavendelblomster at lave ca 0,5 liter æterisk lavendelolie.

Jeg er helt vild med æteriske olier og det er grunden til, at jeg er vært for en GRATIS workshop om æteriske olier.

Kunne du tænke dig at lære lidt mere om hvordan man med æteriske olier kan booste immunforsvaret, hjælpe fordøjelsen og forbrændingen, samt understøtte din naturlige hormonbalance?

Så er du meget velkommen til et GRATIS foredrag søndag den 10 marts . Kl 11-13

 • Ved foredraget vil Tina Lunde bl.a. gennemgå, hvordan du:Hæver dit energiniveau
  Forøger dit immunforsvar – renser luften for bakterier og vira
  Forbedrer din søvn
  Øger dit humør og følelser
  Lindrer ømme muskler og led
  Forbedrer huden
  Sænker hovedpine
  Balancerer hormonerne
  Letter fordøjelsessystemets ubehag

 

Tina Lunde er Terapeuter bagved foredragen.

Tina Lunde er Uddannet fra Ålborg universitet i 2000, ud over sin akademiske uddannelse, er hun uddannet som alm. og stress Coach, antroposofisk kunstterapeut, NADA terapeut (øre akupunktur), Tankefeltsterapi, Dialektisk Adfærds terapi, Metasundheds terapeut… Hun har arbejdet som selvstændig Coach/Mentor i 2 år. Og arbejder med æteriske olier for mere end 10 år .

Du vil få tips til dine personlige sundhedsmål og have mulighed for at åbne en doTerra kundekonto for at få disse olier til en reduceret pris.

Tilmelding : Send en mail til info@valerialima.dk med din tilmelding . Der er 20 pladser i denne foredrag.

Hav det Godt !

Valeria