I dag var årets sidste undervisningsdag i fitnessdk Lyngby. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for alle de fantastiske år, vi har haft sammen, fyldt med bevægelse, inspiration og spas. Det skyldes først og fremmest jer.

 Nu er jeg klar til at fokusere 100% på mit ”funktionel trænings studio” projekt. 2015 bliver året, hvor hele min virksomhed rykker teltpælene op, og flytter ind i nye faciliteter i træningsklinikken ”Frem 56 ” – her i Lyngby, 2 min fra fitnessdk. Det sker fra den 1/1-2015.

 Adressen er: Klinikken Frem 56 – jægersborgvej 1.a 2800 Lyngby

 Her er lidt om hvad jeg tilbyder fremadrettet:

  • SGPT (små grupper personlig træning – både blandet hold og herrehold)
  • Én til én – personlig træning
  • Total Body Træning (NYT)
  • Funktionel Pilates
  • TRX (slynge træning) ( NYT)
  • Kundalini Yoga (NYT)
  • Mulighed for klippekort

Jeg er ved at få opdateret min hjemmeside med info om mine nye services. Og jeg har også et nyt online bookingsystem på trapperne. Online bookingsystemet vil være klar i løbet af de næste 2-3 uger.

Mine nye tiltag bliver skudt i gang fra den 19/1-2015, og indtil det kommer op at køre kan du tjekke det ud i skemaet for januar og februar her. Som du kan se i skemaet er SGPT holdene lukket, men der er mulighed for at skrive sig op på ventelisten. Og som noget helt nyt kan du nu købe et klippekort fordelt på 1 klip,10 klip eller 20 klip.

Gruppetræning jan:februar

Til dig som allerede ved at du har lyst til at træne sammen med mig eller efter mit princip i 2015, og gerne vil sikre dig en plads på et af holdene, kontakt mig her.

Jeg vil også benytte lejligheden til at invitere dig til åbent hus med bobler og fremvisning af mine nye lokaler på Klinikken Frem 56, den 30. januar fra kl. 15:30-18:30.

Og til sidst…

Jeg ønsker dig og dine kæreen rigtig

Hav det godt !

Valeria