Kebab med blomkåls-'couscous'
Lav din egen kebab - det smager bare bedre
Write a review
Print
Total Time
45 min
Total Time
45 min
Ingredients
  1. 400 g hakket oksekød
  2. 1 hvidløg, revet
  3. 1 løg, revet
  4. 1 æg
  5. 2 spsk salt
  6. 4 grillspyd
  7. ½ broccoli
  8. ½ blomkål
  9. 1 bdt. persille
  10. Saften af 1 citron
  11. 2 spsk olivenolie
  12. salt og peber
  13. 8 sprøde salatblade
  14. 200 g creme fraiche.
Instructions
  1. Kebab: Rør alle ingredienser til kebab'en sammen og klem farsen fast på grillspyd. Grill spydene på grillen eller en grillpande ca. 8 min. på hver side.
  2. Couscous: Hak broccoli, blomkål og persille helt fint i hånden eller på en food processor til en 'couscous'lignende konsistens. Vend med olivenolie og smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Rul kebab og 'couscous' ind i sprøde salatblade og servér med creme fraiche til.
Valeria Lima https://valerialima.dk/