Superfood Energi Drik

Hvis du godt kunne tænke dig lidt ekstra energi, at afgifte din krop, fremskynde stofskiftet og støtte immunforsvaret, kan du snildt tilføje denne naturlige drik til din kost.

Jeg anbefaler, at du indtager denne drik tre gange dagligt, 20 minutter før et måltid, 2 uger i træk, til terapeutisk brug (når du vil bekæmpe en forkølelse eller hvis du vil forrøge dit energiniveau). Og derefter at drikke det én gang pr dag før morgenmad eller frokost.

Superfood fødevarer 

Æblecidereddike – når du drikker æblecidereddike øges stofskiftet og vægttab fremskyndes. Det indeholder en organisk syre, kaldet eddikesyre, som har vist sig at forbedre stofskiften . Det understøtter også fordøjelsen med sine enzymer og probiotika og bekæmper naturligt syregener. Tilføj æblecidereddike til energidrikke for at rense din lever og dit lymfesystem. Det hjælper med at balancere kroppens pH og fremmer hjerte-kar-stimulation. Eddike er også et diætetisk kilde til polyfenoler, forbindelser skabt af planter for at forsvare sig mod oxidativt stress. Indtagelse af polyfenoler i mennesker øger antioxidant beskyttelse og reducerer kræftrisiko. (1)

Citron - er en stor kilde til C-vitamin, en kraftfuld antioxidant og et anti-inflammatorisk middel og indeholder også polyfenoler. Polyfenoler og vitamin C stimulerer de hvide blodlegemer, som er afgørende for at dit immunsystem kan fungere ordentligt. Vitamin C udgør 15% af en celles antioxidantforsvar og beskytter mod skader fra frie radikaler. Desuden hjælper citroner med kroppens naturlige udrensning.

Ingefær - De medicinske fordele ved ingefær kommer fra gingeroler, den olieagtige harpiks fra roden, der fungerer som en yderst potent antioxidant og antiinflammatorisk middel. Ingefær er fordøjelsesfremmende og det er et naturligt middel mod kvalme. Det kan tilføjes enhver drik og hjælper med at lindre oppustethed, forstoppelse og gastrointestinale problemer. Ingefær er også kendt for at varme kroppen og nedbryder ophobningen af toksiner i organerne. (2)

Kanel - er en af de bedste antioxidanter på planeten. Den slags antioxidanter som kaldes polyfenoler, fenolsyre og flavonoider, ligner de antioxidanter, der findes i andre "superfoods" herunder bær, rødvin og mørk chokolade. Disse forbindelser bekæmper oxidativt stress i kroppen, hvilket kan føre til sygdom, hvis det ikke er kontrolleret, især når vi ældes. Og kanel er endda også det krydderi der kommer på første pladsen når vi taler regulering af blodsukkeret.

Cayennepeber – fordelene ved cayennepeber er at det er spækket med beta-caroten, en antioxidant, der understøtter immunsystemet. Det hjælper med at nedbryde og flytte overbelastede slim, og når dette ubehagelig slim forlader kroppen, vil symptomerne på influenza eller forkølelse mindskes. Ud over at bekæmpe forkølelse eller influenza, forøger cayennepeber din kropstemperatur, hvilket gør at du sveder og øger aktiviteten af dit immunsystem. Cayennepeber indeholder også høje mængder vitamin C, hvilket er rigtig godt mod forkølelse.

Honning - Honning har antibakterielle, svampedræbende og antioxidante aktiviteter Polyfenol indeholdet i honning hjælp med at neutralisere skadelige frie radikaler.