Workshop – Kurser

 Kommende Forløb

 2019

Læs mere om de enkelte forløb nedenfor :

 • Kvindekoden – 9 ugers træning, ernæring og kosttilskudssprogram

 

 

KvindeKoden

Udviklet til kvinder med øje for at optimere stofskiftet, regulere hormoner, booste energien og revitalisere sundheden … I Ethvert Livstrin…

 

 • Designet til at Forbedre det Kvindelige Fedttab (især omkring Maven).
 • Skræddersyet til at passe til hver enkelt Kvindes hormonelle krav.
 • Booster din Energi, Forbedrer Søvn og Afbalancerer Humøret.
 • Styrer din Sult, Cravings og Opretholder din Ideelle Vægt.

 

Dette program retter sig mod kvinder, der gerne vil tabe sig, komme i form, få mere energi og føle sig fantastisk. KVINDEKODEN er et videnskabsbaseret, genoprettende stofskifte program designet til at bruge dine naturlige kvindelige hormonelle rytmer og bruge dem til at fedtforbrænde og forme kroppen. Det er 9 ugers træning, ernæring og kosttilskudssprogram, der lærer kvinder, hvordan de skal træne og spise baseret på deres unikke krop, stofskifte og hormontype.

DIN UNIKKE HORMONPROFIL

Hormoner er din krops kemiske budbringere, der påvirker mange forskellige processer, herunder din søvn, sult, energi, humør, cravings og dit stofskifte.

Hver enkelt kvinde har en unik hormonbalance. Og disse hormoner ændrer sig gennem hele livet.

Faktisk kan du i løbet af din levetid gennemgå 7 forskellige hovedhormontyper. Hver enkelt har forskellig indflydelse på dit stofskifte, vægt og velvære.

   Normal østrogen og progesteron

   Østrogen dominans

   Progesteron mangler

   Lav østrogen og lav progesteron

   Før overgangsalder

   Under overgangsalder

   Efter overgangsalder

Og det er kun ved at finde ud af, hvilken fase du befinder dig i, og derefter at spise og træne ud fra DINE personlige forhold, at du kan vende uret til dine yngre dage, hvor din krop var – bogstavelig talt – en nedkæmpende fedtmaskine …!!

Det er en livsstil som sørger for at holde dig i harmoni med dine hormoner. Og det kan være som sendt fra himlen for kvinder som lider af:

 • Vægtforøgelse (især omkring maven)
 • Humørsvingninger, angst eller irritation
 • Hedeture og nattesved
 • Konstant sult og Cravings
 • Kropssmerter og ledsmerter
 • Lav energi, lav motivation og søvn problemer

Og det gavner også de kvinder som er interesseret i at opretholde nogle solide knogler, et stærkt hjerte og en sund hjerne mens de bliver ældre.

 

SÅDAN FUNGERER DET

Sundhedsrammen for det Kvindelige Stofskifte er Opbygget omkring 4 Søjler. Ved at bruge mine 4 sundhedssøjler optimerer Kvindekoden dit kvindelige stofskifte.

Overraskende nok er kost og motion ikke det vigtigste aspekt af denne ramme. Der findes et aspekt som er vigtigere.

I det følgende vil jeg præsentere de 4 søjler i rækkefølge, hvor det vigtigste aspekt vil blive nævnt først:

Stresshormonet

Når det kommer til det kvindelige stofskifte, bunder et stærkt fundament på at styre dit stresshormon. Dette skyldes at en kvindes stofskifte er langt mere følsomt over for stress end mands.

Når du er stresset, frigiver din krop stresshormonet bla. kortisol . Kortisol forstyrrer søvn, gør dig irritabel, forringer skjoldbruskkirtlen og gør stofskiftet langsommere.

Det kan også øge appetitten og cravings og forøge vægten (især omkring maven).

Og for at gøre sagerne værre, så viser undersøgelser at kvinder generelt bærer rundt på mere stress end mænd gør. Kvinder er for det meste ansvarlige for at køre husstanden. Det er dem der planlægger og organiserer hvordan tingene bliver færdiggjort. Socialforskerne kalder dette fænomen for den “mentale belastning.”

Der er derfor at Kvindekoden sætter et stort fokus på hvile, at slappe af og restituere

Kost

Den rigtige kost for din hormontype er nøglen til at være og føle sig godt tilpas.

Denne søjle virker ved at tage fat i fire nøgleområder, der er anerkendte som værende vigtige bidragsydere til vigtige funktioner i vores krop.

NÆRINGSTÆTHED
TARMSUNDHED
HORMONREGULERING
KVALITETEN AF FØDEVARERNE

Og det bliver gjort med 3 nemme trin:

For det første, vil du finde ud af hvilke fødevarer, din krop har brug for, og på hvilke tidspunkter, så du får mest muligt ud af dit træningsprogram.

For det andet lærer du at spise i cyklusser, der er synkroniserede med dine naturlige hormonelle rytmer. Denne cykliske spise metode hjælper dit stofskifte med at forblive i en fedtforbrændingstilstand og væk fra de frustrerende plateauer.

Og for det tredje får du lækre opskrifter og detaljerede indkøbslister som vejledning.  Denne 3-trins tilgang virker uanset om du stadig menstruerer eller er i overgangsalderen. Programmet sørger for at dit stofskifte forbrænder mad til energi, i stedet for at opbevare det som kropsfedt.

Træning

Nøglen er at træne smartere.

Derfor indeholder KvindeKoden min “intelligente” 3-i-1 øvelser og mobilitetstræning. De kombinerer kardio, styrke og fitness træning i et enkelt, hyper effektivt program. Og mobilitetstræningen vil afhjælpe enhver kropsholdning og muskulær dysfunktion.

Hver Session varer 45-50 minutter, 3 gange om ugen.

Disse “intelligente” træningstimer stimulerer dit stofskifte til at holde resultaterne i op til 48 timer. Det betyder, at din krop fortsætter med at brænde fedt og forme musklerne de dage, hvor du hviler.

Det er nemt og tilgængeligt for dig . Hvis du ikke kan komme til en af timerne, så vil du sagtens kunne lave dem hjemme hos dig selv. Du kan endda gøre dem på et hotelværelse mens du er ude at rejse. Når du er ude at rejse, sørger jeg for at du får en video med dagens træning.

Kloge Kosttilskud

Mange urter og fødevarer indeholder naturlige hormonbalancerende egenskaber, der kan hjælpe med at lette de symptomer, som kvinden oplever, når deres stress og seksuelle hormoner er ude af balance. Mens der er en række muligheder for behandling af hormonelle symptomer med naturlægemidler, nogle er mere effektive end andre.  Derfor kommer KvindeKoden med en kosttilskudspakke.

Pakken er baseret i de funktionelle medicinprotokoller. Det er 100% naturligt og er en ikke hormonbehandling. Alle kosttilskud er de højeste kvalitetsprodukter, der er til rådighed fra ernæringsfirmaet Designs For Health.  Jeg sørger for at du får kosttilskuddende – de bliver udleveret ved vores første møde.  

Du Får

KvindeKode programmet dækker alle bestandele til sundheden af stofskiftet: ernæring, træning, mindset og den sunde livsstil.. Forløbet strækker sig over 9 uger. Programmet inkluderer:

2 samtaler med mig

I begge samtaler går vi i dybden med din hormonelle profil. Før du kommer til den første samtale får du tilsendt et spørgeskema, der udfra svarene fortæller om din hormonelle profil. Spørgeskemaet kommer til at danne grundlaget for hele programmet. Vores samtalen tager udgangspunkt i dette skema. Du bliver også målt, vejet og din fedtprocent bliver beregnet. Vi har en samtale både i starten af forløbet og i slutningen af de 9 uger. Varighed: 2 x 45 minutter.

2 Kropssammensætningsanalyser

Målingerne af kropssammensætningen er ikke begrænset til mål, vægt og beregnet fedtprocent. Det indeholder også en speciel kropsmåling, der kan fortælle dig, om dit mavefedt sætter dig i øget risiko for hjertekarsygdomme, type 2 diabetes og andre sundhedsmæssige komplikationer.

26 træningssessioner

3 træningssessioner pr. uge

Træningen foregår i små grupper på hold af 5 til max 10 personer

Hver session varer 45 – 50 minutter

KvindeKode træningen er designet for begyndere og avancerede atleter og hele spektret i mellem de to. Der er 3 variationer af intensitet – jeg sørger for at tilpasse dit fitnessniveau.

Hvis du går glip af en træningstime får du bare den pågældende uges 15-20 minutters sekvens udleveret af mig.

2 foredrag + 1 Q&A ( spørgsmål & svar) session

Foredrag 1: et foredrag på 4 timer. Her bliver du præsenteret for:

 • Hormon Basis – Få et indblik i hvordan dine hormonelle rytmer påvirker dit stofskifte.
 • De 4 Søjler af Sundhed – Hvordan du kan optimere de 4 hovednøgler til dit stofskifte, så du kan tilpasse dine hormoner når de ændrer sig.
 • Hormontype – her får du en dybdegående forståelse af din nuværende hormontype og dennes særskilte udfordringer, men også hvilke muligheder det giver for at øge resultaterne.
 • Introduktion til KvindeKodens ernærings – kosttilskudsprotokol.

Foredrag 2: 2 timer foredrag, hvor Jeg giver dig værktøjer , så du lærer at justere din kost og livsstil, baseret på hvordan din krop responderer.

1 Q&A Møde

I et åbent forum får du mulighed for at stille mig spørgsmål omkring hvilke udfordringer du er stødt på i løbet af programmet. Q&A møder er rigtig gode måder at komme omkring praktiske spørgsmål på og finde de faldgrupper som de fleste er stødt ind i.

Materiale

Du får konkrete værktøjer som indeholder alt om KvindeKodens protokol i praksis.

 • Ugentlige madplaner – så ved du præcis hvad du skal spise og hvornår. Du får også detaljerede retningslinjer, så du selv kan lave dine egne måltider.
 • Indkøbslister – Detaljeret lister over alt hvad du skal bruge.
 • Tilpasningsmuligheder – denne plan giver dig detaljerede tilpasningsguide til lige netop din hormontype – Uanset om du menstruerer eller er i overgangsalderen.

1 Kosttilskuds pakke har en værdi 1700 kr.

Støtte

Mulighed for at kontakte mig på e-mail for opfølgende spørgsmål og råd. Jeg svarer dig løbene og ugentlige mails med tips.

 

Du kan vælge mellem :

Hele Pakken eller,

KUN  Ernærings-livsstils – pakken eller,

KUN træningspakken

Praktisk info

Hvor: Klinikken Frem 56 – Frem 56 Kg. Lyngby – København

Hvornår: Den 30. april – til og med den 29. juni 2019

De 2 foredrag er lagt på følgende dage:

Foredrag 1:

Varighed: 4 timer.

Dato: Tirsdag den 30. april Kl. 17:00 – 21:00

Foredrag 2:

Varighed: 2 timer.

Dato: Lørdag den 29. juni Kl. 10:00 – 12:00

Q&A Møde:

Varighed: 1,5 timer.

Dato: Lørdag den 25. maj Kl. 10:00

Træningssessioner:

Du kan vælge mellem 2 hold:

Hold 1: tirsdag – torsdag kl: 07 og lørdag kl 8:45

Hold 2: tirsdag – torsdag kl: 11 og lørdag kl. 8:45

Pris

Hele Pakken:

For kun kr. 10.500 får du:

26 træningssessioner 3 x om ugen

2 personlige samtaler

2 fedtprocentmålinger

2 foredrag, 1 spørgsmål og svar session,

opskrifter i e-bog,

ugentlig madplan

Programmateriale

Kosttilskud til en værdig af kr. 1700

Adgang til kvinderskodens lukket facebook gruppe

Du har mulighed for at betale på tre måder:

Hvis betaler hele beløbet på èn gang får du 5% rabat til en pris på kr. 9975,- beløbet skal indbetales seneste den 10. april 2019.

Efter den 10. april koster programmet Kr. 11.500 og kan betales over to gange à

Kr. 5750 pr. gang

 1. Rate betales ved tilmelding og anden 2. Rate trækkes automatisk efter 30 dage.

Hvis du vil betale over tre gange à Kr. 3834,-

 1. rate betales ved tilmelding.
 2. og 3. rate trækkes automatisk efter hhv. 30 og 60 dage.

Ernærings-livsstils  Pakken

For kun  5.250,- kr er  det muligt alene at købe ernærings-, livsstils- og kosttilskuds-delen af kurset.

Du køber alt fra kurset, lige undtagen træningsdelen. Dette inkluderer:

Hormonel profil

2 personlige samtaler

2 fedtprocentmålinger

2 foredrag, 1 spørgsmål og svar session,

Opskrifter i e-bog,

Ugentlig madplan

Kosttilskud til en værdig af kr. 1700

Programmateriale

Snesevis af printbare guider

Handlingsforslag som vil hjælpe dig fra teori til praksis

Adgang til kvinderskodens lukket facebook gruppe

Forløbet uden træningsdelen koster:

Pris 5.250,- kr

Trænings  Pakken

For kun  5.800,- kr er  det muligt alene at købe trænings-delen af kurset. Dette inkluderer:

26 træningssessioner 3 x om ugen

2 personlige samtaler

2 fedtprocentmålinger

Adgang til kvinderskodens lukket facebook gruppe

Forløbet uden ernærings-, livsstils- og kosttilskuds-delen koster:

Pris 5.800,- kr

Tilmelding og Betaling

Send mig en mail på info@valerialima.dk med navn, e mail adresse, telefon nummer, dit hold og hvordan du foretrækker at betale.

Kursusafgiften betales når du tilmelder dig kurset til nedenstående konto:

Reg. 6506 kontonr 3050463833 eller mobilepay 25373161. Når jeg har modtaget din betaling sender jeg dig en faktura og kvittering.

Afmeldingsregler

Hvis du afmelder kurset mere end 1 måned før kursusstart, refunderes hele beløbet.

Afmelder du mere end 2 uger før kursusstart, refunderes halvdelen af beløbet.

Afmelder du mindre end 2 uger før kursusstart, refunderes beløbet ikke.

 

Kinestretch – 7 ugers træningsforløb  1 gang om uge.

 

Kinestretch er træning baseret på Functional Range Conditioning®, udviklet af den verdensberømte bevægelsesekspert Dr. Andreo Spina.

Når man træner med FRC® systemet arbejdes der efter 3 vigtige mål, alle er nært forbundet, og erhverves samtidig:

 1. Udvikling af Mobilitet

Mobilitet refererer til mængden af aktiv, anvendelige bevægelser som man besidder. Jo mere mobil en person er, des mere er de i stand til at maksimere deres bevægelsespotentiale med sikkerhed og effektivt.

 1. Styrke i Leddene

Samtidig med at FRC® systemet forbedrer vores mobilitet og bevægelsespotentiale, så sørger det også for at agere som en slags sikkerhedsvagt for dine led, så bevægelserne kan udføres sikkert.

 1. Kropskontrol

Træning med FRC® forbedrer funktionen af dit nervesystem. Dette fører til en reduktion af smerte og skade. Øger din sundhed og levetid, og det giver samtidig en forøget evne til at kunne bevæge sig frit og nemt.

Hvorfor føles jeg altid så stiv i kroppen?

Mange folk kæmper med deres mobilitet. De føler sig meget ‘stramme’ eller stive i kroppen, og ingen mængde stræk, skumruller eller massage synes at gøre nogen forskel. Dette skyldes, at størstedelen af begrænsningen, eller stivheden skyldes neurologisk ængstelse. Du har mistet evnen til at styre bestemte bevægelsesområder, så dit nervesystem begrænser bevægelsen for at forhindre skade, og det resulterer i at det bliver svært at forbedrer stabiliteten i bevægelserne.

PRAKTISK INFORMATION

7 ugers forløb – træning 1 gang om uge

Dato: Fra den 14 august til og med 25 september (7 uger ialt)

Tid : Tirsdag kl. 7.00 til 7.55 ( 55 minutter )

I dette hold lærer du en række bevægelser, mobilitet og øvelser designet til at maksimere din krops INDIVIDUELLE evner. Kinestretch vil hjælpe dig med at gøre dine stræk bedre, hjælpe med at forhindre skade og fremme sundhed og integritet i dine led.

Pris :  1380, DKK for 7 ugers undervisning – Tilmeldingsfrist den . 7 August.

Tilmelding

Send en mail ( info@valerialima.dk) eller SMS ( 25373161) med din tilmelding

Betal gerne over mobilepay ( 25373161) eller på Nordic Bank Reg nr: 6510 og Kontonr: 3051412558

 

 

8 ugers træningsforløb 2 gange om uge.

Denne form for metabolisk træning kalder jeg for hvilebaseret træning.

Det giver dig alle de metaboliske fordele ved traditionel intervaltræning, men giver dig mulighed for at arbejde endnu hårdere, end du ellers ville, fordi du er i fuld kontrol.

Prioritering af hvile frem for træning er hvad der gør at denne magiske effekt kan lade sig gøre. Hårdere træning fører til at flere fedtkalorier forbrændes under træningen. Og kvalitetshvile er påkrævet for at producere kvalitetstræning.

Det er win-win for stofskiftet.

PRAKTISK INFORMATION

8 ugers forløb – træning 2 gange om uge

Dato: Fra den 9. august til og med 29 september ( 8 uger)

Tid : Torsdag kl. 7.00 og lørdag kl. 8:45 – ( 50 minutter )

Pris : 2700, DKK for 8 ugers undervisning 2 gange om uge .

Tilmelding

Send en mail ( info@valerialima.dk) eller SMS ( 25373161) med din tilmelding.

Betal gerne over mobilepay ( 25373161) eller på Nordic Bank Reg nr: 6510 og Kontonr: 3051412558

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem