360 ˚ MOBILITET

UDSTRÆKNING MED ET FORMÅL!

MOBILITET 360˚

Vil du styrke din bevægelighed og dit velvære samtidig med at du lindrer kroppen for smerter eller ubehag?

Prøv 360˚MOBILITET

HAR DU ALLEREDE KØBT ADGANG TIL PROGRAMMET, SÅ KLIK HER!

 

HVAD ER 360˚ MOBILITET?

360˚ Mobilitet består af en serie mobilitetsøvelser fordelt på fire træningsvideoer. Disse guidede videoer er nøje sammensat og når hele kroppen rundt. Vi arbejder strategisk fra top til tå med fokus på bevægelse i alle kroppens vigtige led og yderstillinger. Det øger din smidighed og bevægelighed og gør dig bedre i stand til at udføre alle former for bevægelser i dagligdagen, i sport og under træning.

 

 

HVEM ER 360˚ MOBILITET LAVET TIL?

360˚ MOBILITET er for alle, der ønsker at styrke deres bevægelighed uanset om målet er at forbedre præstationen i en specifik sportsgren eller om det er at rejse sig fra gulvet. Formålet er ikke at blive smidig for smidighedens skyld, men at kunne udføre alle typer bevægelser i dagligdag og idræt med større lethed og præcision – og med mindre besvær og ubehag.

 

HER ER HVAD PROGRAMMET INKLUDERER:

 

30-MINUTTERS FULDT PROGRAM

I dette 30 minutters fulde træningprogram bliver alle de vigtige led arbejdet igennem fra top til tå. I denne video bruger jeg mere tid på hver enkelt bevægelse og gennemgår flowet med dig.

15-MINUTTERS EKSPRES

I denne 15 minutters ekspres får du den korte version af det fulde program. Brug den som alternativ til eller supplement til din almindelig træning - lige så mange gange om ugen du har lyst. Din krop vil elske dig for det!

15-MINUTTERS UNDERKROPSPROGRAM

En 15-minutters rutine, der specifikt forbedrer hofternes mobilitet, lindrer rygsmerter og forbedrer dybden og letheden i dine squats!

15-MINUTTERS OVERKROPSPROGRAM

En 15-minutters rutine, der specifikt forbedrer overkroppens bevægelighed, din generelle kropsholdning, og lindrer smerter i skuldre og nakke.

Træn  fra den enhed du selv vælger : telefon, pc, Ipad osv.

 

 

 

Livstidsadgang

 

 

 

4 Videos : 1X 30-min & 3x 15 min Variationer
PDF-download med alle videoafspilningslister!

 

 

 

 

Intet månedligt abonnement! (engangs køb)

 

 

 

FÅ ADGANG NU!

 

Kom i gang med 360˚MOBILITET for kun 350 kr. 

KØB NU