Forvarm ovnen til 180 grader celsius. Bland de tørre ingredienser i en stor skål. Bland de våde ingredienser i en mindre skål, indtil ægget er helt pisket.
Tilsæt de våde ingredienser til de tørre og rør godt. Tilføj herefter de hakkede nødder og ælt det sammen til en dejlig konsistens.
Læg bagepapir på en bageplade og placer dejen på bagepapiret. Rul dejen til en stamme og tryk den flad med hænderne, så den er ca. 1,5 cm tyk.
Skær dejen i småkageformet stykker med en skarp kniv. Husk, småkagerne vil hæve under bagning.
Placer småkagerne med 2 cm afstand på bagepladen og bag i ovnen i 25 minutter, indtil de er let gyldne.
Tag småkagerne ud af ovnen, men hold ovnen tændt. Lad småkagerne køle af i 15 minutter, vend dem herefter og bag dem yderligere 15 minutter.
Tag småkagerne ud og lad dem køle helt af før servering.