Go Back Email Link

Italienske Cantucci: En Glutenfri Mandelsmåkage Opskrift

Samlet tid 40 minutter
Ret Snack
Køkken Italiensk
Antal 13 stk.

Ingredienser
  

  • 2 kopper mandelmel afbleget
  • 1 spiseskefuld psyllium husk
  • ¼ kop kokossukker
  • ¼ teske havsalt
  • 1 teske bagepulver
  • 2 store økologiske æg
  • 3 spiseskefulde smeltet kokosolie
  • 1 teske mandelessens
  • ½ teske vaniljeekstrakt
  • ¼ kop pistacienødder rå, grofthakket
  • ¼ kop mandler rå, grofthakket

Sådan gør du
 

  • Forvarm ovnen til 180 grader celsius. Bland de tørre ingredienser i en stor skål. Bland de våde ingredienser i en mindre skål, indtil ægget er helt pisket.
  • Tilsæt de våde ingredienser til de tørre og rør godt. Tilføj herefter de hakkede nødder og ælt det sammen til en dejlig konsistens.
  • Læg bagepapir på en bageplade og placer dejen på bagepapiret. Rul dejen til en stamme og tryk den flad med hænderne, så den er ca. 1,5 cm tyk.
  • Skær dejen i småkageformet stykker med en skarp kniv. Husk, småkagerne vil hæve under bagning.
  • Placer småkagerne med 2 cm afstand på bagepladen og bag i ovnen i 25 minutter, indtil de er let gyldne.
  • Tag småkagerne ud af ovnen, men hold ovnen tændt. Lad småkagerne køle af i 15 minutter, vend dem herefter og bag dem yderligere 15 minutter.
  • Tag småkagerne ud og lad dem køle helt af før servering.