Forvarm ovnen til 180°C med ovnristen i midterpositionen. Mens ovnen varmer op, beklæd en 12-kop muffinbageplade med pergamentmuffinforme eller smør den godt med smør eller kokosolie.
I en medium skål kombineres mandelmel, usødet kakaopulver, kokossukker, bagepulver, vinsyre og salt. bland godt.
Tilsæt æggene og vaniljen. Bland det hele sammen, indtil ægget er fuldt indarbejdet, cirka 2 til 3 minutter.
Rør den revne squash i skålen. Brug en silicone spatel eller træske til at blande alt, indtil det er kombineret. Tilsæt chokoladechipsene.
Fordel dejen jævnt i hver muffinform. Fyld hver muffinkop, indtil dejen når cirka 0,5 cm fra toppen. Hvis ønsket, kan du dekorere toppen med ekstra chokoladechips.
Bag muffinsene i ovnen ved 180°C i 25 til 30 minutter, og drej muffinbagepladen halvvejs. Muffinsene er færdige, når toppen er gyldenbrun, og en tandstikker indsat i midten kommer ud ren.
Fjern muffinsene fra ovnen og overfør dem til en trådrist for at køle helt af.