Skab naturlig Hormon balance

9 ugers live forløb – Roskilde

Den 5. Marts – 23. april 2020

 • Designet til at Forbedre det Kvindelige Fedttab (især omkring Maven).
 • Skræddersyet til at passe til hver enkelt Kvindes hormonelle krav.
 • Booster din Energi, Forbedrer Søvn og Afbalancerer Humøret.
 • Styrer din Sult, Cravings og Opretholder din Ideelle Vægt.

Dette program retter sig mod kvinder, der gerne vil tabe sig, komme i form, få mere energi og føle sig fantastisk.

KVINDEKODEN ROSKILDE er et videnskabsbaseret, genoprettende stofskifte program designet til at bruge dine naturlige kvindelige hormonelle rytmer og bruge dem til at fedtforbrænde og forme kroppen. Det er 9 ugers Livsstil-ernæring og kosttilskudssprogram, der lærer kvinder, hvordan de skal træne og spise baseret på deres unikke krop, stofskifte og hormontype.

DIN UNIKKE HORMONPROFIL

Hormoner er din krops kemiske budbringere, der påvirker mange forskellige processer, herunder din søvn, sult, energi, humør, cravings og dit stofskifte. Hver enkelt kvinde har en unik hormonbalance, som ændrer sig gennem hele livet.

Faktisk kan du i løbet af din levetid gennemgå 7 forskellige hovedhormontyper – og hver enkelt type har på forskellig vis indflydelse på dit stofskifte, din vægt og dit velvære:

 • Normal østrogen og progesteron
 • Østrogen dominans
 • Progesteron mangler
 • Lav østrogen og lav progesteron
 • Før overgangsalder
 • Under overgangsalder
 • Efter overgangsalder

Kun ved at finde ud af hvilken fase du befinder dig i for derefter at spise og træne ud fra DINE personlige forhold, kan du vende uret til dine yngre dage, hvor din krop – bogstavelig talt – var en nedkæmpende fedtmaskine…!!

Det er en livsstil, som sørger for at holde dig i harmoni med dine hormoner. Og det kan være som sendt fra himlen for kvinder, som lider af:

 • Vægtforøgelse (især omkring maven)
 • Humørsvingninger, angst eller irritation
 • Hedeture og nattesved
 • Konstant sult og Cravings
 • Kropssmerter og ledsmerter
 • Lav energi, lav motivation og søvnproblemer

Og det gavner også de kvinder, som er interesserede i at opretholde solide knogler, et stærkt hjerte og en sund hjerne, mens de bliver ældre.

SÅDAN FUNGERER DET

Sundhedsrammen for det kvindelige stofskifte er bygget op omkring 4 Søjler.  De 4sundhedssøjler er:

Stresshormonet

Når det kommer til det kvindelige stofskifte, er det først og fremmest vigtigt at styre dit stresshormon. Dette skyldes, at kvindens stofskifte er langt mere følsomt over for stress end mandens.

Når du er stresset, frigiver din krop bl.a. stresshormonet kortisol. Kortisol forstyrrer søvnen, gør dig irritabel, forringer skjoldbruskkirtlen og gør stofskiftet langsommere. Det kan også øge appetitten, cravings og forøge vægten (især omkring maven).

Og for at gøre sagerne værre, så viser undersøgelser, at kvinder generelt bærer rundt på mere stress end mænd.

Derfor har KvindeKoden et stort fokus på hvile og restitution.

Kost

Den rigtige kost for din hormontype er nøglen til at være og føle sig godt tilpas.
Denne søjle omhandler fire nøgleområder, som alle bidrager til vigtige funktioner i kroppen:

NÆRINGSTÆTHED
TARMSUNDHED
HORMONREGULERING
KVALITETEN AF FØDEVARERNE

Og det bliver gjort med 3 nemme trin:

For det første vil du finde ud af, hvilke fødevarer din krop har brug for og på hvilke tidspunkter, så du får mest muligt ud af dit træningsprogram.

For det andet lærer du at spise i cyklusser, der er synkroniserede med dine naturlige hormonelle rytmer. Denne cykliske spisemetode hjælper dit stofskifte med at forblive i en fedtforbrændingstilstand.

For det tredje får du lækre opskrifter og detaljerede indkøbslister som vejledning. Denne 3-trins tilgang virker, uanset om du stadig menstruerer eller er i overgangsalderen. Programmet sørger for, at dit stofskifte forbrænder mad til energi i stedet for at opbevare det som kropsfedt.

Træning

Nøglen er at bevæge dig smarte.

Alt i alt, så er mere motion ikke altid lige gavnligt, men mere bevægelse er. Du får meget mere ud af at bevæge dig hele dagen, end at sidde det meste af dagen for til slut at træne intensivt. Derfor opmuntrer vi at du bevæger dig hver dag.

Ved at følge vores anbefaling vedr. træning og bevægelser får dine hormonsignaler til at fungere rigtigt, så du kan nyde fordelene ved motion uden at overbelaste din krop med for meget stress. De enkle bevægelser genopretter stille og roligt hjernens “kommando- og kontrolcenter”,hvilket medfører at dit stofskifte vækkes op.

I KVINDEKODEN ROSKILDE kan du  tilmelde dig til IVA´s mindre gruppe personlig træning hold hvis du har lyst til en mere målrettet træning.

Kloge kosttilskud

Mange urter og fødevarer indeholder naturlige hormonbalancerende egenskaber, der kan hjælpe med at lette de symptomer, som kvinder oplever, når deres stress- og seksuelle hormoner er ude af balance. Men der er en række muligheder for behandling af hormonelle symptomer med naturlægemidler – nogle er mere effektive end andre. Derfor kommer KvindeKoden med en kosttilskudspakke.

Pakken er baseret på de funktionelle medicinprotokoller. Det er 100% naturligt og er en ikke hormonbehandling. Alle kosttilskud hører til blandt de højeste kvalitetsprodukter, der er til rådighed fra ernæringsfirmaet Designs For Health. Jeg sørger for, at du får udleveret kosttilskuddene ved vores første møde.

Forløbet strækker sig over 9 uger og inkluderer :

2 foredrag

FOREDRAG 1:
Et foredrag på 4 timer.

Her bliver du præsenteret for:

 • Hormon Basis. Få et indblik i hvordan dine hormonelle rytmer påvirker dit stofskifte.
 • De 4 Søjler af Sundhed. Hvordan du kan optimere de 4 hovednøgler til dit stofskifte, så du kan tilpasse dine hormoner når de ændrer sig.
 • Hormontype. Få en dybdegående forståelse af din nuværende hormontype, dennes særskilte udfordringer samt muligheder for at øge resultaterne.
 • Introduktion til KvindeKodens ernærings – kosttilskudsprotokol.

FOREDRAG 2:
2 timer foredrag, hvor Jeg giver dig værktøjer, så du lærer at justere din kost og livsstil baseret på, hvordan din krop responderer.

2 samtaler med Valeria

I begge samtaler går vi i dybden med din hormonelle profil.

SPØRGESKEMA
Før du kommer til den første samtale, får du tilsendt et spørgeskema, som bliver brugt til at afgøre din hormonelle profil. Spørgeskemaet kommer til at danne grundlaget for hele forløbet. Vores samtale tager udgangspunkt i dette skema. Du bliver også målt og vejet, ligesom din fedtprocent bliver beregnet.

SAMTALE
Vi har en samtale både i begyndelsen af forløbet ved slutningen af de 9 uger.

VARIGHED
2 x 45 minutter.

2 kropssammen-
sætningsanalyser

Målingerne af kropssammensætningen er ikke begrænset til mål, vægt og beregnet fedtprocent.

Det indeholder også en speciel kropsmåling, der kan fortælle dig, om dit mavefedt sætter dig i øget risiko for hjertekarsygdomme, type 2-diabetes og andre sundhedsmæssige komplikationer.

1 Q&A Møde

I et åbent forum får du mulighed for at stille mig spørgsmål omkring hvilke udfordringer du er stødt på i løbet af programmet. Q&A møder er rigtig gode måder at komme omkring praktiske spørgsmål på og finde de faldgrupper som de fleste er stødt ind i.

Materiale

Du får konkrete værktøjer som indeholder alt om KvindeKodens protokol i praksis.

 • Ugentlige madplaner – så ved du præcis hvad du skal spise og hvornår. Du får også detaljerede retningslinjer, så du selv kan lave dine egne måltider.
 • Indkøbslister – Detaljeret lister over alt hvad du skal bruge.
 • Tilpasningsmuligheder – denne plan giver dig detaljerede tilpasningsguide til lige netop din hormontype – Uanset om du menstruerer eller er i overgangsalderen. 
 • 1 Kosttilskuds pakke har en værdi 1700 kr.
 • Støtte

Mulighed for at kontakte mig på e-mail for opfølgende spørgsmål og råd. Jeg svarer dig løbene og ugentlige mails med tips

Praktiske Informationer

Hvor: Iva de Souza Træningsklinik. /Adresse: Sct. Maria Park, Frederiksborgvej 2 –  kælderen – 4000 Roskilde

Hvornår: Den 5. marts – til og med den 23. april 2020

De 2 foredrag er lagt på følgende dage:

Foredrag 1:

Varighed: 4 timer.

Dato: Torsdag den 5. marts Kl. 17:00 – 21:00

Foredrag 2:

Varighed: 2 timer.

Dato: Torsdag den 23. april Kl. 18:00 – 20:00

Q&A Møde:

Varighed: 1,5 timer.

Dato: Lørdag den 28. marts Kl. 10:00 – 11.30

Pris

Ernærings-livsstils  Pakken

For kun  6.250,- kr   Dette inkluderer:

Hormonel profil

2 personlige samtaler

2 fedtprocentmålinger

2 foredrag, 1 spørgsmål og svar session,

Opskrifter i e-bog,

Ugentlig madplan

Kosttilskud til en værdig af kr. 1700

Programmateriale

Snesevis af printbare guider

Handlingsforslag som vil hjælpe dig fra teori til praksis

Adgang til kvinderskodens lukket facebook gruppe

Du har mulighed for at betale med rabat : SPAR  kr.  500,-

Hvis betaler hele beløbet seneste d. 10 januar 2020  får du 10% rabat til en pris på 5750kr. ,- beløbet skal indbetales seneste den 10. januar 2020.

Efter den 10. januar 2020 koster forløbet Kr.  6250, –

KØB FORLØB HER