Nu sker det! Min første bog ”Supersunde Superfoods,” ser dagens lys. Og det skal fejres.

Tirsdag den 30. Maj kl 16-18 i Politikens Boghal på Rådhuspladsen.

Bogen er udviklet i samarbejde med Mette Helbæk, kok og grundlægger af restauranten Stedsans og udkommer på Politikens Forlag. Mette Helbæk har været min trofaste partner i redigeringen af bogen og er forfatter af de 60 inspirerende opskrifter i bogen.

Vi er så heldige, at have Line Kleins fotografier med, af vores opskrifter og mad i alt almindelighed.

 

Vi går i bogen på opdagelse i begrebet ”superfood” og stiller os spørgsmålet hvad der adskiller ”mad” fra ”superfood”. Vi er kommet frem til nogle seriøse svar, baseret på gammel viden og ny forskning.

 

Vi kommer gennem alle ”madverdener”, fra dyreriget til planteriget og ikke mindst hvad vores tarme elsker. Vi gennemgår hvordan vi udnytter vores daglige råvarer optimalt og kommer ind på hvordan vi, på bedste vis, opbevarer og tilbereder dem. Du finder 60 opskrifter i bogen, som er lavet som inspiration til hvordan du bruger de gode ”superfoods”, for ikke at glemme de mange køkkentips. Alt i alt, en bog lavet som inspiration til et sundt liv, med nydelse og madglæde.

Hvis du vil vide mere om vores nye kogebogen, kan du læse mere her.

Supersunde Superfood Kan købes i alle boghandler fra den 30. maj  – Men du kan nu forudbestille og få nedslag i prisen.

FORUDBESTIL  HER eller HER

Hvis du kunne tænke dig en signeret udgave af vores bog, kan du komme og fejre udgivelsen med os i Politikens Boghal, tirsdag den 30. Maj fra kl. 16-18.

Ha´ en fantastisk weekend! Jeg håber, at se dig til bogudgivelsen.

Med de varmeste hilsner

Valeria