Plantain Pandekager
Det fede ved disse Plantain pandekager er at ikke alene er de gluten- og kornfri, de er også nødde- og melfri! De er lavet af hele grønne plantains og æg, så når du nyder dem er det ikke meget anderledes end at spise røræg og plantain stykker til morgenmad.
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 store grønne plantains
  2. 4 æg
  3. 2 tsk vanilje essens/ eller vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
  4. 3 spsk kokosolie
  5. ½ tsk bagepulver
  6. Salt
  7. Ekstra kokosolie til stegning
Instructions
  1. Skræl plantainerne (det er nemmest er skære bananen i kvarte og derefter skrælle dem) og kom stykkerne i en blender (allerhelst) eller en foodprocessor (fint nok) sammen med æggene. Rør det godt sammen til en lind masse.
  2. Tilføj resten af ingredienserne og blend videre i et par minutter
  3. Varm en stegepande op med kokosolie. Kom dejen på panden (i klatter) og lad det stege indtil der kommer luftbobler på overfladen. Så vendes pandekagen.
  4. Serveres lune med f.eks. frugt, smør, ahornsirup.
Notes
  1. Gluten fri
  2. mel fri
  3. nødder fri
Adapted from Dr. Sarah Ballantyne, aka The Paleo Mom
Adapted from Dr. Sarah Ballantyne, aka The Paleo Mom
Valeria Lima https://valerialima.dk/