Knækbrød med solsikke- og sesamfrø
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 kop solsikkefrø
  2. 1 kop sesamfrø
  3. En lille smule vand , (omkring 1/4 kop)
Instructions
  1. Tænd ovnen på 175 °C
  2. Kværn solsikkekernerne fx i en foodprocessor (eller med morter/kaffe kværn/blender) til en mel lignende konsistens.
  3. Tilsæt sesamfrø og ryst massen så det blandes godt (på en blender kan du evt. trykke på puls knappen hvis en sådan findes).
  4. Tilsæt derefter langsomt vand. Rør det sammen til en tyk masse der kan rulles ud. Rul massen ud så tyndt du kan mellem to stykker smurt bagepapir.
  5. Fjern det øverste stykke bagepapir. Skær dejen forsigtigt i firkanter med en skarp kniv. Drys med salt og peber og urter, hvis du ønsker.
  6. Stil bagepladen ind i den varme ovn i ca. 20 minutter indtil knækbrødet er gyldne og sprøde. Afkøles grundigt, før de skåret dele forsigtigt skilles fra hinanden.
Valeria Lima https://valerialima.dk/