Grillet spidskål
Serves 4
Spidskål kan selvfølgelig grilles - og selvfølgelig kan tilberedningen i stedet flyttes inden døre og foregå i ovn på de mindre lune dage.
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 stort spidskål eller 2 små
  2. 50 g (krydder)smør
  3. 1/2 dl vand
  4. Evt. timian
  5. Sølvpapir
Instructions
  1. Skær spidskålet i 4-8 stykker og læg stykkerne på et stykke sølvpapir.
  2. Fordel smørret i klatter ud over kålen. Bruges der ikke kryddersmør, tilføjes desuden lidt frisk timian.
  3. Hæld vandet på og pak sølvpapiret godt sammen omkring kålen.
  4. Læg sølvpapirpakken på grillen i ca. 1/2 time.
  5. Server fx med grillet svinekotelet, grillet citron og friskbælgede ærter.
Valeria Lima https://valerialima.dk/