Bolognese med kål og rodfrugter (palæo-spaghetti)
Opskriften er til 6-8 personer. Gem resterne og spis dem næste dag eller kom dem i fryseren. Bolognesen bliver kun bedre og bedre med tiden.
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 spsk olivenolie
  2. 500 g hakket oksekød
  3. 200 g rødbeder, revne
  4. 200 g pastinakker, revne
  5. 200 g gulerødder, revne
  6. 200 g løg, finthakkede
  7. 3 fed hvidløg, finthakket
  8. ½ l hakkede tomater, friske eller fra glas, alternativt flåede og hakkede dåsetomater
  9. 2-3 spsk æbleeddike
  10. Salt og peber
  11. 1/2 hvidkål eller 1 spidskål
  12. Revet parmesan og grofthakket basilikum til servering
Instructions
  1. Sauter oksekødet i olien. Efter ca. 5 min. tilføjes alle grøntsagerne samt hvidløg og tomat. Bring bolognesen i kog og lad den simre i ½ time. Smag til med salt, peber og æbleeddike.
  2. Skær kålen i millimetertynde strimler og kog den i en smule vand med salt ca. 2 min.
  3. Server bolognesen på hvidkålen, riv parmesan ud over og drys med
  4. basilikum.
Valeria Lima https://valerialima.dk/
Kan du godt lide denne opskrift eller har du andet på hjerte: Skriv en kommentar forneden.


Valeria Lima

Cand.scient i idræt, internationalt certificeret Holistic Health Practitioner specialiseret i evolutionær ernæring, funktionel træning og funktionel medicin. Forfatter og blogger. Gennem sin praksis, artikler, bøger og workshops faciliterer Valeria Lima individuelle livsstilsændringer med fokus på ernæring, træning og andre livsstilsfaktorer, der påvirker vores sundhed og velvære.

All author posts

Privacy Preference Center